71

Анонимен

преди 5 години

Мъжете трябва да се пенсионират по - рано с поне 4 - 5 години от жените. Не стига, че произвеждат повече продукт, ами и умират по - рано. Трябва да се борим за правата си!

70

Анонимен

преди 5 години

Но пък сресната продължителностна живота в Бг е 71 години за мъжете средняшки резултат в дъното е русия и бурунди с 64 и 63 години при мъжете

69

Bayazit

преди 5 години

Abe ,ayde umirayte ,4e ne se tarpite ve4e

68

НЕ ИСКАТЕ ИСТИНАТА

преди 5 години

Идете в съдилищата и ще ви се отворят очите защо мъжете си отиват млади и защо се пропиват . Погледнете съдийската практика . Съдиите знаят защо !!! Не обвинявайте живота и мъжете !

67

Анонимен

преди 5 години

До читателЗнам няколко, които си заминаха на 50 - пушеха по 3 кутии цигари на ден.Но лично познавам и няколко 85-годишни, които още карат колело.Има и изключения, познавах и един бегач, който почина докато правеше поредният си крос в парка.Всичко трябва да е с мярка.

66

Анонимен

преди 5 години

Искам да се върнат лекарските кабинети в училищата и без повече "лични лекари". И без това тях през повечето време не можеш да ги откриеш.

65

читател

преди 5 години

Истинския български мъж, при това юнак, не минава на ден с по-малко от 300-350 концентрат, плюска и изглежда като ***, задъхва се от една стълба.И кой му е виновен, че ще пукне млад?Ами здравната система разбира се!

64

Анонимен

преди 5 години

Всеки специалист лекар може да ти издаде направление за болнично лечение, без да е необходимо да се виси по 2-3 часа пред кабинета на общопрактикуващите и те накрая да ти кажат, че нямат направления и така или иначе си плащаш прегледа.

63

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се премахнат общопрактикуващите лекари. Вече 16 години се видя, че от тях няма никаква полза само прибират пари от НЗОК. Аз съм за премахването им и парите директно да отиват при специалистите лекари. Направленията са напълно ненужни.

62

Анонимен

преди 5 години

Това е следствие от профилактичните прегледи, които извършват общопрактикуващите лекари. Взимат си парите и въобще не им пука за пациентите.

61

герб

преди 5 години

Нас това не ни вълнува ! За Баце е важно , да има Роми - те са нашия електорат !

60

гост

преди 5 години

До гост 62явно, който е гласувал против ИМА ЕДНОЦИФРЕНО IQ

59

гост

преди 5 години

До гост 62кой е този нещастен *** , който не е съгласен с това, което написах за "здравеопазването" и за храните???!!! защо не се обоснове???

58

просперитет

преди 5 години

ПОСЛЕДНИ ПО ЗАПЛАЩАНЕ...ПЪРВИ ПО СМЪРТ! ТОВА Е ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ

57

гост

преди 5 години

нищо чудно при такова "здравеопазване" :то не са "направления", които все ги няма, ... то не са "клинични пътеки" заради които изписват хората болни,... то не са некадърни и алчни лекари (с малки изключения), ... профилакиката е само на думи и т.н., и т.н.Отделно, че ни тровят с всички храни, които можеш да си купиш от магазина : пестициди, хербициди, Е-та, изкуствени подсладители, изкуствени овкусители, изкуствени бои, стабилизатори, ГМО-та, хормони и антибиотици в месото, пластмаси в солта

56

Анонимен

преди 5 години

В Русия възрастта за пенсиониране е 5-7 години по ниска отколкото в България, а пенсионната реформа - законопроект който не е приет - в Русия при която възрастта пак ще бъде по ниска отколкото сега в България влиза в сила от 2030 г. Тогава в България вече ще се работи до 85 години.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Всъщност как държавата им позволява да умрат без да са стигнали пенсионна възраст?Питай Путин!Той нали им направи пенсионната възраст колкото средната продължителност на мъжете.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Джендъри, болести, кредити, понижаване на интелигентност -стигнахме ги че и ги задминахме американцитеДжендъри като руснака Кулагин ли?Преди бяхте безсмъртни ли?От тая понижена интелигентност децата постоянно носят медали от Олимпияди.Пишеш тези глупости благодарение на тъпите американци, които започват да произвеждат детайли за автомобили от графен.

53

Анонимен

преди 5 години

Преди време бях гледал едно конспиративно филмче, в което се твърдеше, че в ЕС има задкулисен план за намаляване на населението и така като гледам има някаква доза истина. Явно у нас този план доста добре действа. Не че някой ни налива алкохола и ни бута цигарите в устата насила, но не виждам и някой да прави опити да намали тези пороци !

52

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно всеки умира.