29

Анонимен

преди 5 години

А в Сибир съм бил преди трийсетина години,в град Тюмен - кеееф! Столичная,черен хайвер и Василиси - Прекрасни - понял меня,дружок?.Ясно, соцносталгик. Простено да ти е, живей със спомените :)

28

Анонимен

преди 5 години

Ей, мноо компететни се навьдихте всичките с вашите си обиди кьм една преуспяваща жена като Меркел която с нейните си 13 години управление направи Германия пак най преуспяваща велика икономическа дьржава!Покайте се грешници.

27

Анонимен

преди 5 години

"Дясноцентристката партия на германския канцлер Ангела Меркел" ???? Ха-ха хаНяма такива "дясноцентристки партии" партии вече в ЕС. Всички са отишли вече толкова наляво че вече изпадат от масата.Центриски станаха вече само тия партии които медиите наричат "крайно-десни"

26

Цецка Цачева

преди 5 години

До Анонимен 28Ангела Меркел е закрилникът на Бойко Методиев Борисов и ГЕРБАнгела Меркел е безгласно протеже на семейство Клинтън,Обама и С"оросАнгела Меркел е за общи единни действия на САЩ и ЕСЗадокеанският Шеф обаче се ядоса на е"вроидиотите във Брюксел че му фалираха свръхдържавата и от там дойдоха различията

25

Кратун Нетуърк

преди 5 години

Глей къв изроод на снимката. Гледа гузно, уплашено, неадекватно и мръснишки едновременно. Трябва да свърши като Елена Чаушеску НЕЗАБАВНО!

24

Анонимен

преди 5 години

Това вече не е новина, а закономерност. Така беше и предишния път в Бавария. На вещицата и духнаха под опашката, но дали ще могат да оправят пораженията които дъртия вампир нанесе на Германия и Европа.

23

Бъдещето е.......

преди 5 години

Без Меркел както и с МеркелГермания след 1945 е либерална диктатура със съмнителна независимост нямаща много общо с истинската демокрацияГерманофилите Бойко Борисов и Цветан Цветанов ако баха немци лично Меркел щеше да нареди на тайните си служби да ги пречукат или най-малкото да ги пъхнат в затвораВ Германия политиката е за олигарси а не за случайни мутри защото ако предизвикат и 3 св. война току виж ги изтребили вече всичките до кракИскаха си Данциг а после първи приятели на РусияХА

22

Ха ха ха - до 24

преди 5 години

Насила разбира се - всичко на Планетата е Насила! Кой ме е питал искам ли Нато и ЕС! Кой сега е фюрер на ЕС? Кой кани тълпите от Юг и питал ли е европейците дали ги Искат? А в Сибир съм бил преди трийсетина години,в град Тюмен - кеееф! Столичная,черен хайвер и Василиси - Прекрасни - понял меня,дружок?

21

До24

преди 5 години

Ами насила ли ви е поела? Ей го дей Сибир, що не поемете натам ами вървите след нея? Там батюшката печели с 88, а не с 28%. Това е то победа, нали тъй...

20

До 21

преди 5 години

Наистина е тежка Загубата - знаеш го...Сега и започва Голготата на Баба Яга - цяла Европа знаеме накъде ни е повела...

19

Няма връщане назад!

преди 5 години

Розата не става цвят..Фрау отдавна вече не е фройлайн..Adios,бабуля - проби ти се цървуля - дай път на нещо по събудено от себе си,ауфвидерзейн..

18

Анонимен

преди 5 години

Тежка загуба. Хахаха. Това малко като оня виц където Рейгън и Брежнев се надбягвали. Рейгън победил. ТАСС веднага излезли с новина: нашият се представи достойно, завърши втори, а американецът се изложи, завърши предпоследен".

17

Анонимен

преди 5 години

Това ли е "тежката" загуба? Първа на изборите. Хахахаха

16

Хм

преди 5 години

Слабият интерес към статията за Меркел идва да ни каже нещо-тя е минало,просто вече не е дразнител за публиката.

15

Добра новина?!

преди 5 години

Уруспията заминава, а баце не мое разбере че и той ще си замине по-скоро отколкото си мисли!

14

Анонимен

преди 5 години

Партията на Меркел пак е първа с 28%,значи пак тя ще управлява ,избирателите само и дръпнаха малко ушите да внимава,но в Хесен както и в Бавария не виреят социалисти бивши и настоящи.

13

Анонимен

преди 5 години

Вещице срината, пази си гърбината!

12

до аворката

преди 5 години

четенето и писането на немски не ти се отдават , а какво ли можеш като цяло???

11

Анонимен

преди 5 години

момиче ако работиш в нощен Клуб по добре ще се справиш отколкото с имената на Геманските телевизии...........хахаха

10

драгана

преди 5 години

Е й : )