73

Анонимен

преди 5 години

Кога най-накрая дебелите търбуси-милиционери ще си вършат задълженията, за които взимат не малко пари?

72

до 69

преди 5 години

Каруца на главен път без светлини си е готова катасрофа в тъмната част на денонощието....според закона те глобяват за изгоряла крушка на автомобила, а за каруцата....нищо!????

71

Само истината

преди 5 години

Системата ни убива дори нас ходещите неинвалиди със сметки и като работещи бедни и като зависими от банката с кредити и заеми. Системата ни убива. Сега гледайте да не ми изтриете коментара. Аз само истината говоря. Можете да ме направите лиидер на България.

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонименнай-много се опасявам от следната ситуация,караш си с 70-80км/ч в завой без видимост-------------В завой без видимост не се кара със 70-80, мойто момче.

69

Анонимен

преди 5 години

Каруците не се появяват на пътя просто така, те не се телепортират. Ако е имало кръстовище, трябвало е да внимава кой идва отстрани. Ако е било на прав път, трябвало е да кара на фарове и да гледа напред. Или е карал със 140 или е блял някъде.

68

Анонимен

преди 5 години

най-много се опасявам от следната ситуация,караш си с 70-80км/ч в завой без видимост и поради това с непрекъсната линия,пред теб се появява каруца ,виждаш я на 25-30м,същата видимост е и за насрещното платно,натискаш спирачки но спирачния път те извежда в другата лента,тъй като се движиш по инерция и колата не завива,от там се задава камион и .....? ко прайм?В този случай изход без пострадали няма.

67

Анонимен

преди 5 години

Миналия месец на чисто празен път Стара Загора-Нова Загора, познат се претъкули с джипа в нивата заради ром на кон на пътя. Рома избягал, а познатия ми изкара 1 месец в Интензивното. Предполагам, че следващия път няма да пази рома, а себе си. Да не ми се случва, но аз също.

66

Saki

преди 5 години

Добре де прав участък , точно преди инцидента ромска каруца изскача на пътя. Интересно е този с Мерцедеса не е ли видял каруцата и ситуацията. Нали е станало на прав участък? Какви са неговите показания?

65

(-_-)

преди 5 години

Значи има едни участници в движението, които не трябва да са такива - особено с коне, крави и какво ли не. Друг е въпросът, че голфаджиите са камикадзета, поне повечето от тях..

64

Анонимен

преди 5 години

България, края на 2018-та година, член на ЕС, Бокича твърди че всичко е розово.Какви са тия каруцарски изцепки тука, а?

63

ДО КОГА БЕ ПОЛИТИЦИ

преди 5 години

Колко такива катастрофи станаха само този месец,мноооого.До кога тези участници във движението които са и високорискови ще бъдат толерирани от закона и полицията.Защо за всеки със автомобил е нужно да има шоф.книжка,винетка,данък и преглед а за тези участници в движението нищо.Много слаба държава.Между другото кражбите със каруца във малките населени места са взели застрашителни размери.Ако полицията подгони каруцарите бягат колкото могат после зарязват каруцата и не се знае кой я е управлявал.

62

новинарко

преди 5 години

Ром нахапа полицай край Казанлък.Днес по обяд около 50 роми с двуколки и каруци решили да си правят състезание, за което нямат разрешение. Заради това те блокират и в двете посоки движението на пътя КазанлъкЧерганово

61

Така е

преди 5 години

До Сп???нс 58 Съвременните автонобили спират от 100 км/ч. до нула между 34 и 40 метра.

60

Анонимен

преди 5 години

каруцата е транспортно средство,което се движи със скоростта на велосипед,но заема пространство колкото кола,и ако велосипеда можеш да го задминеш,като свиеш 1 м наляво,което не е голямо изнасяне,то заради каруцата трябва изцяло да минеш в отсрещното платно или да спреш нацяло ако там идва кола,ето защо тя е огромна опастност на пътя и аз съм изцяло за тяхната забрана и моментална конфискация ако излезе на пътното платно-друго решение няма.Извън пътя да си ги карат колкото искат

59

Анонимен

преди 5 години

Ако се докаже версията за каруцата какво ще стане? Близките на загиналите ще получат кръвнина от каруцаря? Или може би ще осъдят застрахователя му?

58

Сп???нс

преди 5 години

Искам да попитам , дали някой от вас по време на шофьорския курс са го накарали да набие спирачки, движеики се със 100км/ч , за да види как се държи автомобилът, а напоследък?Това е което трябва да им показват на младите - да видят че е лесно да вдигнеш 140, но спирането вече е друга работа.

57

липса на опит

преди 5 години

Причината е липса на опит.Че може да е имало необозначена каруца - може.Че движението е много по-интензивно от преди години - да.Основния проблем е липсата на опит от страна особено на младите шофьори.Съветите ми към младите водачи са следните:- докато натрупате опит карайте по ограниченията на скоростта - те понякога са ***, но повярвайте ми по-добре е, докато започнете да имате усет къде може и къде не може да се дава газ- свикнете с колата си-не я сменяйте без причина през 2 месеца

56

Терсенето

преди 5 години

На каруцарят да му потърсят винетка, гражданска отговорност, шофьорска книжка, преглед на фаровете, алкохолна проба, и сичкото във каруцата дали е със колани. Жилетка, пожарогасител.

55

ПроСоТо

преди 5 години

До Я па я...!я виж ти!..Интересно!..И кой е тоя американец дето "измислил автомобила"?

54

Я па я...!

преди 5 години

Американците са виновни че измислиха автомобила.