14

Анонимен

преди 5 години

Тия работи - инвитро и т.н. ако знаете как се съсипва здравето на жената, бедна ви е фантазията. Братовчед ми, се оказа, че не могат да имат деца заради него. И вместо да се мъчат с подобни простотии - си осиновиха, детето е много добро, в момента е студентка в чужбина. Така че, ако се получава по естествен път - добре, ако не, осиновяването е най-безболезненото решение.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Наистина; Рев, терзания, всички трябва да съчувстват и да помагат да си оставиш и ти гена безценен. И големи депресии, че не можеш. Та понякога и заеми, заборчняване. Амо то не всеки може да има вкичко. Ама никой не се е тръснал, че не е успял да стане Нобелов лауреат например.

12

Анонимен

преди 5 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА Е ЕДНА ОТ НАЙ НЕБЛАГОДАРНИТЕ РАБОТИ НА ТОЗИ СВЯТ! ГЛЕДАШ ГО, ХРАНИШ ГО 20 ГОДИНИ, ТРЕПЕШ СЕ ЗА НЕГО ОТ БАЧКАНЕ И ЛИШЕНИЯ, А НАКРАЯ ВЗЕМЕ ТА СТАНЕ АЛКО.ХОЛИК ИЛИ НАРКО.МАН, НЕ МЕРСИ! ЧАО!

11

111

преди 5 години

Алоо редакцията, каква е тази статия?!!?? Значи да тръгват по църкви и да вярват в чудеса?! Що за щуротии в 21 век?! Внимавайте какво пишете, че жените, в такова положение, са психически лабилни и наистина ще се подведат и ще ви повярват!!! Безумие! Всичко е природа и наука!

10

Анонимен

преди 5 години

Aman! Kato ne mozhesh da imash - nyama da imash! Golyama drama, che tochno tvoeto DNA shte ostane nevyzproizvedeno.

9

Анонимен

преди 5 години

и моя позната за 10 год. направи 8 ин-витро.- несполучвиви. после отиде при д-р георги стаменов - клиника малинов. и забременя веднага. и има разкошно 7 годишно вече детенце. ЗЛАТНИ РЪЦЕ ИМА Д-Р СТАМЕНОВ !

8

Анонимен

преди 5 години

Лъжейки естествения подбор , плод на милиарди години еволюция . После да не се чудят защо .... Следващото или по-следващото поколение дали ще е жизнеспособно след намесата на лекари , ембриони и т.н.

7

Анонимен

преди 5 години

Ще споделя личната си история,за да помогна на подобни хора.Съпругата ми прави три помятания.Прави си изследвания, които бяха наред .Аз си правих спермограма, която беше нормална.Гинеколога само вдигаше рамене защо става така.Случайно разбрах,че трябва да си направя спермограма за ДНК фрагментация на сперматозоидите.Оказа се,че има отклонения.Започнах да приемам антиоксиданти и сега имаме две прекрасни деца.Така че нека всички мъже от такива двойки да си направят такова изследване.

6

журналистическо дъно

преди 5 години

Тази статия е опасна и подвеждаща. Поощрява хора с проблеми да се обръщат към "свръхестественото" - чудотворни икони, врачки, магьосници и после пак ще пращаме Спартана до Бразилия да прибира отчаяни хора от шамани. Уволнете драскачката, която е "работила" по тази писаница

5

Анонимен

преди 5 години

Ако е чакала докато стане на 30 години....

4

са

преди 5 години

Все едно от дядо мраз да чакаш подарък!Ама така е-слабите и препатилите търсят помощ от всякакви измислени герои!

3

Анонимен

преди 5 години

А Валери Симеонов кога ще роди ?

2

House M.D.

преди 5 години

И отгоре се чу глас, който казваше:"Ще ти помогна, ако спреш с лесбийките изпълнения."

1

Илиян

преди 5 години

Дай Боже!!!Да слушаме Господ в заповедите, за да ни слуша Той в молитвите (св. Йоан Златоуст)