52

Анонимен

преди 5 години

Значи казваш- Преклонена глава , сабя не я сече Типично български , робски манталитет имаш В Украйна техният '' Дорожний контрол '' преследват навсякъде полицаи , снимат ги на видео как нарушават закона за дв. по пътищата пишат постоянно жалби срещу тях и даже принудиха правителството да направи реформа - уволниха всички полицаи и сега имат Нова полиция Това е гражданско общество А ти искаш да се кланяме пред всеки сополанко станал полицай единствено заради заплатата Жалък народ сме

51

до анонимен

преди 5 години

Уж журналист а не знае елементарно нещо - вади телефона и снима на видео---------Подобно действие допълнително би провокирало агресия от страна на "милиционерчето" и последствията за журналиста биха могли да се окажат доста (физическии) болезнени.Съвет: Не провокирайте излишно "милиционерчетата" без наличието на свидетели около вас!

50

Анонимен

преди 5 години

Уж журналист а не знае елементарно нещо - вади телефона и снима на видео , заради своята сигурност Полицай няма право да забранява да го снимат н обществено място - така е по цял сват Като види че е сниман човек се държи нормално и не върши и не говори глупости Сега ще разследват с години и накрая ще кажат че няма нищо нередно

49

Тошко

преди 5 години

Когато няма проверки - врещът..... когато ги проверяват още по-силно врещът! Опомнете се, журналиста не е нищо повече от един обикновен гражданин.

48

Го4о

преди 5 години

Журналята в БГ не са свещени крави! Ако желаят да ги наричаме свещени крави, трябва да бъде направена поправка в закона за МВР! Но тъй като м/у тях има много МЕНТЕТА , това няма как да стане.

47

МВР

преди 5 години

Нашите Рамбовци са мноооооого смели,когато спрат някой с нищо непредизвикващ ги човек.Рутинна проверка-добре,имат право ,но това не значи ,че трябва да се гаврят стеб.Точно в такива моменти избиват комплекси тъпанарите-аз съм властта,аз мога / ти не!/ закона ме пази и мога да правя с теб каквото си поискам.....логиката на БГ полицаите.Затова и 90% от народа ги мрази.А колко са смели..ами вижте ги само при една акция срещо ***- редовно предизвикват смях и съжаление.Бити полицаи-има го в БГ

46

До 37

преди 5 години

Народа ги изхранва не с данъци ами с рушвети. Малка подробност.

45

Анонимен

преди 5 години

ХАЙДЕ ДА УТОЧНИМ- НОВАТА ОПОРКА Е ПОЛИЦЕЙЩИНА ИЛИ НЯМА ПОЛИЦИЯ- ХАЙДЕ РАЗБЕРЕТЕ СЕ.

44

Щерю

преди 5 години

Дебелите чичко-паричковци с жилетки пак са се правили на пътни богове...

43

Анонимен

преди 5 години

Във всяка полицейска държава цъфти полицейският произвол. Правим ли изключение. Със сигурност има достатъчто подобни случаи , но хората не се оплакват защото почват разкарванията и отмъщенията. Това е нашата полиция поне за сега.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Думи ли ми слагаш в устата? Къде е написано "полицейски произвол"?Не, не е произвол. Да се спират ей така хора на улицата, да се провокират, да се предизвикват в тях негативни емоции, казвайки нещо ехидно, обидно относно професията им, външността им или местонахождението им на улицата в момента е тормоз. Ако районът е местопрестъпление, да го отцепят. И новият закон за задържане на лице до 48 часа без уведомяване на близките е антихуманен, с нищо неоправдан.

41

Тошо артиста

преди 5 години

До39. Обърна се палачинката.В соца беше много важна професия, както и другите завършващи... СТ / артиСТ, футболиСТ,

40

Анонимен

преди 5 години

Сега разбирате ли защо не сме в Шенген и Еврозоната?

39

Анонимен

преди 5 години

В днешно време журналистите са толкова гладни, че може да посегнат на стотинките от някоя кафемашина. Фалират, горките. Добре, че е Пейовски да ги храни с държавни и европейски пари.

38

House M.D.

преди 5 години

Орден "Стара планина" за достойните служители на реда! Румка, действай! Почтен човек вестник не пише!

37

ясно

преди 5 години

Уважаеми полицай докато не разберете едно че този народ с който се подигравате ви издържа и вас и семействата ви от своите данъци той ви е работодателя и трябва да се промените иначе нещата ще се влошават още повече....мислете .

36

той

преди 5 години

До месараКолко елементарно,тъпо,грозно,просташко,а познайте какъв е този?търтеи полицай....

35

Анонимен

преди 5 години

За причината за проверката обяснили, че издирват заподозрян за кафе машина-------------------------------------Заподозрян за кафемашина?От кога да си кафемашина е престъпление?А поне приличал ли е на кафемашина журналиста, или са го заподозряли без основание?

34

Анонимен

преди 5 години

Правил се на отворко, защото е журналистче.

33

месара

преди 5 години

още едно недоволно журналистче! ти тоя билет може да си го взел от някой слизащ от влака бе! такъв е реда и закона, проверка - вадиш л. к. и не се обясняваш! мрънкачи, гладни за внимание!