56

ROM от Крива Бара

преди 5 години

Джошуа е нигерийски ром дошъл в Англия и сега се прави на брит. Физиономията на Пулев е много по арна от тази на половината София и Крива Бара.

55

Shark

преди 5 години

До до кога. Абсолютно прав си, задължително беше да ги дават по националната телевизия. Ама след като баламурниците си плащат за кабеларката, защо да ги дават, а! А нямам този канал, няма да платя за него, само че гледах мача по интернет, предаваха го на живо. Ама трябва да се порови малко човек, то не е като да сипеш ракията, да нарежеш салтата и да псуваш че плащаш. И на другия ден да се събудят баламурниците и да започнат да плюят, озлобени че са платили, пък то не било това, дето го чакали.

54

Анонимен

преди 5 години

До 59Ами не гледай, бе *** злобна. Има 100 канала на кабела, ако и това не ти стига, има Интернет. Ако нямаш пари за кабел и не, вземи се хвнаи на работа!

53

Ром от Крива Бара

преди 5 години

Ами той Радан Кънев и Иван Костов също ром. Пулев е по малко ром от тях.

52

Анонимен

преди 5 години

то това вчера бокс ли беше какво беше ,то оня бокс играл ли е през живота си изобщо,пък нашия пак не можа да го свали.

51

ВЕЛИКИ ПУЛЕВИ

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ СЕ ГОРДЕЕМ С ВАС

50

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТой защо се бие за България. Без пари ли се бие. Каква полза за България като някой се бие? Някой да го е молил да се бие - аз не съм го молил да се бие за мен, мерси.

49

Жалка работа

преди 5 години

Хора като Кубрат Пулев са гордост и образец за българина. Не че нещо против човека, работи здраво, но това ли трябва да бъде образец и обединител на нацията. Някога спортистите носеха цели кошници златни медали а гордост за българина бяха хора като Райна Кабаиванска и Николай Гяуров. Послсе дойде разрухата и героите станхата Стоичков, Пулев...

48

Анонимен

преди 5 години

Отвращават ме всички, които се наричат българи и плюят по семейството на Пулеви!!! Това са хора, които се бият за България, гордеят се с България и нито за миг не са направили нещо срещу родината ни!!! За разлика от много жалки ***!

47

Анонимен

преди 5 години

Че и да бие Джошуа какво толкова!? Преди години бе трагедия ако не мога да гледам някой мач! Сега дори не съм платил за диемата ли, къде ги дават там! Знайте своя Бог и не си правете кумир с такива какавани!

46

Край

преди 5 години

Позволено е да критикувате Кубрат ако можете да напълните Арена Армеец и я накарате да вика "Българи-юнаци".Тия дето не го можем трябва да сме по-скромни.

45

Анонимен

преди 5 години

"Българинът е най-злобното животно на света."Дрън-дрън. Българинът е реалист. Поздрави на Кубрат, НО...Мачът - пълна скука. 12 рунда ляв прав - клинч. Технически арсенал клонящ към нулата, и от двете страни. Шансове на Пулев срещу класен съперник - минимални.Добре, победата си е победа, гордея се с нея като българин. Ама чак пък да се превъзнасяме... То се вижда до къде е, твърде е стар, за да си пренастрои играта към по-добро.

44

ВЕЛИКИ ПУЛЕВИ

преди 5 години

ЗЛОБАРИТЕ ДА МУ ДУХАТ НА ШАМПИОНА БЕЗ РЪЦЕ

43

Кубрат е ром

преди 5 години

(Българите сме силни когато сме заедно) казано обаче от български гражданин с Ромски корени в случая Кубрат Пулев , тендция е в България ромите да се българеят или турчеят , некой той сам атговори зашо се бълграее , имали Журналисти които са в състояние да му зададът тоа въпрос

42

Анонимен

преди 5 години

Фюре беше дошъл да се прегръща, не да се бие!

41

Край

преди 5 години

Кубрат шампион сигурно няма да стане Обаче се справя добре. И шоу направи и пари изкара. И няма интервю без да спомене България. От мен има голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ!!!

40

до кога

преди 5 години

Не заслужаваха ли да ги дават по националната телевизия БНТ друго си е да предават Ларнака кого на ака.

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Преди Джошуа има мач и с номер 2 американеца Уайлдър.

38

Анонимен

преди 5 години

Фюри са братовчеди и са роми от Англия. Тайсън беше дисквалифициран за наркотици след като би Кличко.

37

Тръба

преди 5 години

Умните хора работят с главата си. (народна мъдрост).