44

Кики

преди 5 години

Стой си на дивана вкъщи, да не ти "оберат паричките".

43

Дрън- дрън

преди 5 години

Намериха начин като много други населени места, да примамват туристи, за да им обират парите. Отидете, вижте и преценете, колко парички ще ви трябват.

42

Щерю

преди 5 години

Еленски прасе-плюсци неедни...

41

Анонимен

преди 5 години

Най добрия майстор на свински пушен бут е принц Чарлз. Фермата му е в Италия. Специална порода и специално изхранване , когато е за свински пушен бут.

40

Роте Росе

преди 5 години

Добре си побъбрихме. Доволна съм от развитието на дискусията, но може да се желае още много...Ще оставя драгите коментатори и зрители да размишляват върху 2 безценни мисли, завещани ни от Джон Лок, вдъхновителят на Декларацията за Независимост, опорочена до неузнаваемост през вековете след него:1.Единствената защита срещу света е да го познаваш добре.2.Никой не знае за силата на своите способности, докато не ги провери.3. В следващи дебатиАуфвидерзеен, ребята.

39

до 40

преди 5 години

Очаквах да питаш дали не съм правила "тройка" със застаряващата двойка. Това за чистенето на тоалетни и бани също е широко разпространен мит, но не - много студено. Пробвай пак!

38

до 40

преди 5 години

"Гостувах на застаряваща гермнаска семейна двойка"Що не си кажеш че си им чистил сервизните помещения за 7 евра на час?

37

до 39

преди 5 години

Знам какво има и какво НЯМА в Германия. Няма и помен, че България съществува като ПРОИЗВОДИТЕЛ на БЛАГА. Единственото, което ми намекна, че има някакъв износ с ЕКСТРА КАЧЕСТВО е една ръкохватка на сервиз за баня с логото на "Видима Идеал", която използвах, докато гостувах на застаряваща гермнаска семейна двойка.

36

Анонимен

преди 5 години

До 37. В Германия си има бяло овче сирене. Но в България е само на етикет, както и балкански кашкавал от овче млеко

35

Анонимен

преди 5 години

Не ви харесват въпросите ми, но да допълня - Продуктите, които познавах от детството и младостта си в България са заменени с някакви "дубликати" със същото наименование. Например, много обичам бисквитите "златна есен" и " детска закуска". За жалост установих, че поколенията никога няма да разберат истинският им вкус, защото новото "качество" на технолгия е отвратително и нищо не е направено С ЛЮБОВ. Децата ще познават "нестле" и "милка", а не родните "комунистически" лакомства.

34

до 35

преди 5 години

Затова пък Българският Тартюф си внася вериги магазини от Германия, където се предлагат стоки ПРОИЗВЕДЕНИ ПО ГЕРМАНСКИ ЛИЦЕНЗ и на ЦЕНИ по-скъпи отколкото в "народните Лидл и Алди в Германия. Бях ИЗУМЕНА от сените на "кравето масло", "кравето сирене", "моцарелата" и всички млечни продукти, които консумирам с удоволствие в БГ Кауфландите и по-малките магазини. Къде са българските сирена и кашкавали, които са основни продукти на трапезата на българина, питам ???И ЗА Черноморската РИБА ПИТАМ!!!

33

Анонимен

преди 5 години

До 34. И снега да скърца под краката, няма страшно с тая диета.

32

Анонимен

преди 5 години

Характерно в Германия. Никои не приема бай *** за отрицателен герой. Приемат повече Тартюф, Плюшкин, Зорба.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен По- сухо и по-жилаво ,и най важно ,вкиснато с дъх на антибиотици ,е прошуто ,нали ?

30

до 30

преди 5 години

На инкарнации на ТИПИЧЕН БАЙ *** изглежда се дължи КРАЙНИЯТ НИХИЛИЗЪМ на българите, които дори най-хубавите инициативи като разпространение на родни продукти ги неглижират и поставят ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПОД СОБСТВЕНИЯТ СИ ПРОСТАШКИ ЗНАМЕНАТЕЛ. Българската роза умря заедно с Паша Христова. Това е положението.

29

Анонимен

преди 5 години

Колко му е да измислят ,един свински грип или чума по прасетата в Еленско и да забравите и еленски и плачковски бутове . Да му спретнат едно ,,обосновано предположение ,,. Демократите са царе на лъжите ,*** -шушумиги .

28

до 27

преди 5 години

Бай *** може да е нарицателно, но ако не беше тръгнал с мускалчетата розово масло към Европата френската козметична индустрия нямаше да съществува в този си вид.

27

Анонимен

преди 5 години

Тоя свински бут, сигурно е патент на баварски ферма. Що то в България не се прави. Нещо като киселото зеле и то се прави само в Бавария от целия ЕС. Е СЕГА И ЗА НАС ЧУВА, че бай *** го обича.

26

бон апети

преди 5 години

Балканската кухня е много взаимствана така че трудно е да се каже кое ястие на кой е важното е че е мнооого вкусна

25

Анонимен

преди 5 години

Пак се разгевезихте...