9

Анонимен

преди 5 години

Евро-депУтатите като си нямат друга работа ще ходят да кръщават телета

8

@|@

преди 5 години

А кой е бащата? Евродепутат ли е?

7

Шопо

преди 5 години

Боже!Она е била трудна кога емигрира у Сърбия !!!

6

гост

преди 5 години

НЕ СЪМ РОБ та някой със закон дами налага ограничения ,нито ес нито бг парламент имат такива права и когато приемат закони да се огледат И ослушат ,ДАЛИ НЕ ИДВА ВЛАК

5

не може да бъде!

преди 5 години

Редно е сега телето да бъде включено в листата за евродепутат от някой партия!Даже би трябвало да се справя по-добре от нашите евродепутати!?

4

*_*

преди 5 години

ще дойде време да се освобождаване сами от тоя хомот НАРЕЧЕН ес , който ни го надянаха нашето правителство, и на него няма да му се размине .стига вече п......тия .те ще ми казват колко е часът

3

Анонимен

преди 5 години

Краварите да идат да празнуват раждането и веганите аз пък отивам да си нарежа тънки мезета от говежда пъстърма и да я полея с една дамаджана с вино. Могат да вземат и Тръмп и атглийската кралица да осиновят кравата и телето.

2

Анонимен

преди 5 години

Свобода за Пенка!Свобода и за народа!

1

Анонимен

преди 5 години

Вече половин година брюкселските хрантутници и некадърници са ангажирани с най-големия проблем на ЕС- ще живее ли кравата Пенка и ще бъде ли кръстено телето й, докато председателя на европарламента се налива като пропаднал алкохолик. Ето каква жалка пародия е тоя цирк наричан от някои "съюз".