53

кържалиец

преди 5 години

До софиянецпърво българия да отстъпи кържали и хасково на турция, както си му е реда :)

52

анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСЗаради продажните ни политици. Скоро ще има въпроси защо България се партнира с Израел Кипър Египет.Турция защитава свойте интереси. Стана център за газоразпределение, транзитни пътища, преразпределение на въздушния трафик.

51

софиянец

преди 5 години

моето мнение е че евреите платиха на Ердоган да запали гражданската в Сирия и от там почна.Турците вън от Сирия.Да се даде свобода на Кюрдистан и Турция да се раздели на три-както си му е редът.Тая странна държава с болника начело е само проблем.Дори за самите тях.

50

Анонимен

преди 5 години

Стотици хиляди афганистанци млади момчета между 20 и 30 г добре облечени с едно шише вода и скъп смартфон,бяха доведени по контролирани канали в Европа.От Африка с кораби "правозащитници"докарваха хиляди чернокожи и ги стоварваха на италианският и испанският бряг.Всичко това беше организирано от Сорос,който е дал милиарди на фондацията си Отворено общество пуснало отровни пипала по цяла Европа.

49

Анонимен

преди 5 години

Докато Турция и Русия защитават своите интереси в тази гражданска война,Меркел и Макрон говорят за връщане на бежанците,които са най-голямата заплаха за ЕС обратно в Сирия.Но сирийците,които в голяма част са християни и повечето са високообразовани са малък процент от бежанците и не представляват опасност.Най-голяма опасност са иракчаните,и афганистанците,както и африканците.

48

Анонимен

преди 5 години

Когато в Сирия започнаха вътрешни конфликти Путин предложи на САЩ да сменят Асад с компромисна фигура.Но САЩ искаха унищожаването на Сирия,както направиха с Ирак и Либия.Организираха и въоръжиха опозицията и започнаха гражданска война.И тъй като Русия има военни бази там се намеси на страната на Асад.САЩ създадоха ИДИЛ.Турция има съвсем други интереси.За това няма да се разберат скоро.

47

Анонимен

преди 5 години

Путин е велик политик, Ердоган е диктатор, който се прави на султан.

46

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е хитър, путин е к*тен.

45

Анонимен

преди 5 години

Турция е агресор в Сирия..............Турция няма място в Сирия................Ердоган трябва да бъде изолиран от Великите сили.Не мога да разбера защо другите политици се срещат с него..............явно ние виждаме само върха на айсберга.Политиката е мръс,на работа и се прави на тъмно.............това е истината!!

44

Анонимен

преди 5 години

Путин ще направи голяма грешка, ако се доверява на лудия диктатор Ердоган , който се мисли за султан!!

43

Анонимен

преди 5 години

До52. Не може! Как ще минава през България? Нали ще печелим. Казано е, да чакаме втечнения газ от САЩ. По " мазничък" бил. И без пари ще ни го дават.

42

ВЪПРОС

преди 5 години

Чета Коментарите и не мога да повярвам .България падна в краката на Турция , заради Заповед от ЕС .Путин нямаше какво да прави и Заобиколи България с Южен Поток . Сега вместо да Транзитираме Газ , ще купуваме Газ от Турция - в цената ще се включва и Транзитиране през Турция . Това се нарича Олигофрения .

41

преди 5 години

А представител на Сирия няма ли да има ?Това нали все още поне на хартия се води държава все пак.

40

Анонимен

преди 5 години

Jjklj явно познава добре този вкус.

39

Тия са си

преди 5 години

Тия са си лика прилика.Да хванеш единия и да удариш другия.

38

ПроСоТо

преди 5 години

До Путкин51за теб кой от двата израза използват?

37

ПроСоТо

преди 5 години

да разговарят!..Но и да стигнат до някакво общо решение!Аман от тая Сирия!..Аман и от МЕРАЦИТЕ на ДЕ ЩО ИМА КЬОРАВО И САКАТО към тая територия!Айде стига вече!....

36

Анонимен

преди 5 години

До rrАми той и СССР беше много велик,ама нещо не го виждам вече на картата... Aми какво виждаш на картата? Крим на кого принадлежи?

35

rr

преди 5 години

До Анонимен 47Ами той и СССР беше много велик,ама нещо не го виждам вече на картата...

34

гост

преди 5 години

ЕС и сащ заложиха това буре с барут на балканите , бб колкото да се прави на *** НИЩО не може да направи имаме буре ,детонатор ,самоо трябва ИСКРА,и ще настане веселба