6

Анонимен

преди 5 години

Сирийците в Германия са от първата вълна - когато идилците вече се бяха замогнали от първите обири на сирийците и имаха пари да избягат в германия. Това не са сирийци. Това са сирийски турци и идилци.

5

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Анонимен 3Няма такава народност като сириец. В болшинстовото си сирийските граждани са араби, и след това са кюрди и турци. Мога да се обзаложа на дамаджана розов шербет, че тези твои 7 "сирийци" са чистокръвни арийски кюрди, дето немците, че и българите много ги обичате!

4

V

преди 5 години

Ми то и тука има индийски сватби.То даже други няма .Нищо че не разписват в гражданското за да се водят самотни майки ;) Да дърпаме едни пари за старт ъп ;)и маллата ши е у бизнеса ;) С европари

3

Анонимен

преди 5 години

Полицията във Фрайбург задържа 8 души за изнасилване на 18 годишно момиче. Арестувани са 7 Сириици и 1 германец. Не казват от какъв произход е Германеца но ние се досещаме. Кмета на Фрайбург каза законите да се спазват от всички. Незнам само дали им е казал повече да не правят така. Като знам какви са швабските полицаи се досещам че тези няма да бъдат съдени и вкарани в затвора. Щом са известни тези с предишни кражби и изнасилвания и са на свобода ясна е работата.

2

Анонимен

преди 5 години

Била съм на индийска сватба, наистина е интересно, особено ако си с някой, който ти обяснява ритуалите.

1

що е мизерия

преди 5 години

Целият БВП на България е равен на индийската свадбена индустрия мбухахахахахахахахаха