72

български народ

преди 5 години

Хъб, хъб , ама все на нашия гръб. 2+ милиарда +-самолетчета 2 милиарда+-КТБ 4 милиарда /ако си спомняте Б.Б. тегли заем 4 млрд без много обяснения/+-текущия дълг, не съм сигурен ,но е около 10 милиарда= ЧЕСТИТО!

71

до чери

преди 5 години

разликата е огромна затова Бушмените газ пикаят а вожда им готов на всичко само да им вземат газа за Европа За цените в пъти по изгодни за нас и целия ЕС

70

ЧЕРИ

преди 5 години

До АнонименИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ "ЮЖЕН ПОТОК" И ОТКЛОНЕНИЕТО ОТ "ТУРСКИ ПОТОК"?РАЗЛИКАТА Е ЧЕ СЛЕД ВЕЛИКИТЕ ПРИКАЗКИ ИДВА ОТРЕЗВЯВАНЕТО И РЕАЛНОСТА И БЕЛГАРИЯ С ПОДВИТА ОПАШКА ОТИДЕ ДА СЕ МОЛИ НА ПУТИН. ГОЛЕМИ *** СМЕ.

69

Анонимен

преди 5 години

добре че спряхме южен поток Набутването беше огромно

68

(-_-)

преди 5 години

И сега вместо да взимаме комисионна за транзит - ще я даваме на Турция..

67

Анонимен

преди 5 години

Имаме директен контакт и удобство за тръба за газ от Русия,ЮП беше проект на няколко европейски държави,в Европа искат тази газ и ние искаме директна връзка с газ от Русия,но трябва да се отстоява този интерес!Това е наш интерес.И когато имаме тръби,няма тук да ни пълнят природата с токсични коктейли от фракинг и ни умъртвяват земята!Всички страни от ЕС трябва да отстояваме интереса си!Трябва да сме луди,да не купуваме газ директно от Русия,без посредници!

66

Анонимен

преди 5 години

От първия месец всичката да се изпразни в на герберите тръбите дано!

65

Не вервам на Русия!

преди 5 години

ВЕРВАМ САМО НА ЕРДОГАН И ТУРЦИЯ!ПРИ СУЛТАНА , СЕМЕЙСТВОТО МИ Е ИМАЛО ПАРИ , ИМОТИ И БРОИЛО ЖЪЛТИЦИ.СЕГА СЛЕД Т.Н."РУСКИ СОЦИАЛИЗЪМ"--- У БЪЛГАРИЯ , БРОИМЕ СИ САМО ВЪШКИТЕ !

64

РККА

преди 5 години

Па аз повервах на *** за пустия му хъб ,пуснаф си отопление на газ,и днес цепиф дръва да са топла зимъска...не ли щехме да сбираме сичкия този газ у тоз хъб,на нас да ни е без пари и целия ЕС да ни играе по гайдата,да им го арчим по две и по три.....

63

До 72

преди 5 години

На какви "критерии"не отговаря, истината е Руснаците имат газ Европа има нужда от нея, а това че България е малка и зависима държава която не може да отстоява собствените си интереси е за наша сметка.

62

Няма значение

преди 5 години

но ГАЗ в българския език е то МЪЖКИ РОД

61

Анонимен

преди 5 години

Обяснете едно бе хора, като е стигнал Турция за къде ще продължи, това е въпроса??В ЕС не може да влезне, защото не отговаря на критериите, тогава къде? Хаде де нали има много умници?

60

Въпрос

преди 5 години

До 50За кой мост говориш? За тоя дето още недоправен го затвориха за ремонт?И какво да й гледам на Рашата. Москва с дворците на олигарсите или провинцията затънала в кал, където мъкнат вода в кофи?

59

Анонимен

преди 5 години

"Лудият Макс" май не е вече толкова фантастичен трилър.Нещата натам вървят, въпрос на време.

58

Анонимен

преди 5 години

Основен губещ от пускането на Турски поток е Украйна,след това е България защото всичките пари които ще влязат в Турция от транзита можеше да влизат в България.

57

Анонимен

преди 5 години

стига сте говорили глупости.. българия никога не се е отказвала от южен поток. ние просто нямахме пари да строим и взехме заем от русия, гарантирайки със собствеността върху нашата тръба. а тези български номерца не вървят в европа. крайният резултат е плачевен - над 30 дка девстен плаж (паша дере до варна) са собственост на газпром и вероятно там ще цъфне затворен за българи комплекс като камчия, тръба няма, пари няма, а нашите политици си мрънкат и си харчат изработените комисионни под масата.

56

ай сиктир

преди 5 години

*** как бре на баце само хъбове му се привиждат нали натъкми газовия и го напълни та тия дни говори глупости и за агнешки хъб дето щял да залее чаршафите в Катар с хайванчета.

55

Анонимен

преди 5 години

И като е тръгнал къде ще отиде!?Докато Пу тя не клекне пред ЕС газа ще си стои в Турция!

54

Анонимен

преди 5 години

каква турска газ, алаанкооловци? газта си остава руска, само преминава през дадените страни. вие въобще наясно ли сте с тази тема? това е стока, която се транспортира. не става турска, българска, македонска, италианска и накрая швейцарска. остава си руска до края транзит държавите само получават такса пренос. а при нас не се получи, защото нямаме тръба и решихме да си 'изтъргуваме' бъдещите приходи от такси срещу руски заем за строежа на тръба. въобще не ругайте путин, ругайте нашите мекерета.

53

Анонимен

преди 5 години

газът тръгва, казали..риа новости..те също така съобщиха, че руснаците са спасили българските и полските евреи, както и за македонската азбука..а вие си се карайте :П