317

Съвет

преди 5 години

Прав е Бойко, но *** натискат яко.Гладни са. Иван Костов също постигна добри резултати/6.5 % ръст на БВП / и се надяваше на втори мандат , но Симеон ни изигра.Мислете!

316

HeinrichHimmler

преди 5 години

Бойко, подай си оставката и остави народа да подиша въздух. 10 години не си напълно дебелата гуша с дебелян леевски и цв цв. Окрадохте държавата не до кости. И костите са на приключване ! Съвсем никой няма да остане , осъзнайте се *** мутренски!

315

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 342Няма как да са алтернатива естествено, когато са едно и също нещо заедно с ГЕРБ!Парламентарното театро си го договарят предварително заедно.

314

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровБСП и ДПС не са никак добра алтернатива,но и ГЕРБ-ерите са абсолютна трагедия.ДПС освен това е незаконна и АНТИКОНСТИТУЦИОННА партия, която трябва да бъде забранена!!!

313

П.Петров

преди 5 години

От началото на октомври кворумът в народното събрание се крепи с депутати на БСП и ДПС, което е показателно за коалиционната им обвързаност с ГЕРБ.Който гласува за БСП, ГЕРБ и ДПС или изобщо не гласува , всъщност дава властта в ръцете на БКП ДС, които вече 74 години грабят България!

312

Анонимен

преди 5 години

Да видим какви са някои от основните параметри на държавата:1.демографски параметри2.стандарт на живот3.ниво на здравеопазване и образование4.ниво на корупция и престъпност(битова и организирана)По всички тези показатели сме на едно от челните места, но в обратен ред.........т.е. положението в територията е трагично ............гарантирано от ГЕРБ.

311

Анонимен

преди 5 години

Един основен параметър на държавата е броят на населението.За 30 години "хубава демокрация", от които 10 години на власт са Б.Б. и ГЕРБ населението на България намаля от 9 милиона на 5 милиона.2 милиона емигрирали в чужбина и 2 милиона умряли....т.е. в гробищата.Едните избягаха от тая територия, а другите се заселиха в отвъдното от много хубав живот, нали???

310

Анонимен

преди 5 години

ФАРС!

309

Анонимен

преди 5 години

Стига вече е дЪвкал тоз Орешарски от преди Христа! 10 години "командва" ТОЙ. Зкони се приемат и за 3 дни, ако искаш нещо добро за хората. Чакам да нахока и Аспарух!!!

308

extremist

преди 5 години

как след управлението на кабинета Орешарски държавата е платила близо 7 млрд. и е заварила дефицит от -4% ....-....НА КОЙ Е ПЛАТИЛА "ДЪРЖАВАТА" 7 000 000 000 БЕ ТИКВА ??? СЛЕД ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ КОЛКО ВЕКА ЩЕ ПЛАЩАМЕ

307

extremist

преди 5 години

ремиерът Бойко Борисов обяви, че държавата работи добре....- ...АБЕ НЕ МОГА ДА РЗБЕРА ЩО ВСИЧКИ ДРУГИ ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО

306

extremist

преди 5 години

ВСЕКИ *** ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ Е ВЕЧЕН И ЩЕ МУ СЕ КЛАНЯМЕ НА МЪР*ШАТА В МАВЗОЛЕЯ. ТИКВАТА Е ТИПИЧЕН ПРИМЕР

305

extremist

преди 5 години

ТИКВА НИКОЙ НЕ ТЕ ПИТА. КОГАТО ПОЖЕЛАЕМ ЩЕ ТЕ СМЕНИМ

304

бато

преди 5 години

Е да! То и Мадуро във Венецуела вдигна заплатата с 50000% и той може да каже за себе си че е герой! Отделен д въпроса че тези проценти се развяват на 3 долара и инфлацията е 4627484727484626%. Важно е как живее обикновения човек! В България той живее зле ама Борисов се прави на луд и ни замазва очите с някви цифри!

303

valio

преди 5 години

Какво ме вълнува тоя половин милиард повече?!? В хазната...Тая хазна да не е за мен или бедните като мен! Ние работниците нищо не виждаме от тия пари! Виждаме само надути сметки и обещания ,, след 1 година взигаме минималната с 5% с 8%,, То чудните 20 лв увеличение!!! Смотана работа! Хората живеят зле и бедно а това е много лошо!

302

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 232Ако изобщо съществува някаква надежда за България, тя е в "Демократична България".Ако те не успеят да наложат независимост на властите, ефективна държавна администрация , реална борба с корупцията, медийна свобода и по този начин сложат основите на демократична държавност като в Румъния, която да привлече инвестиции, сме обречени .

301

анонимен

преди 5 години

Хора , даваме ли си сметка че България си отива с всеки ден ?!1

300

Анонимен

преди 5 години

Време е за смяна, десет години стигат. Икономика нема, чужди инвестиции почти нема, но корупция има, крадене има, нови данъци има, нова ГО има, нови цени на всекакви стоки има, на горивата също.

299

Анонимен

преди 5 години

Е кво общо има България с Белгия освен първата буква?!?

298

Анонимен

преди 5 години

Това почва да ми звучи точно като глупостите на Орешарски.При тия параметри ли сладур в Белгия правиха три пъти избори и три години бяха без парламент защото народа искаше да е вътре който трябва и то насред икономическа криза.Тъй че стига си говорил тъпотии а Далавери Мъдионов да си подава оставката.