61

Анонимен

преди 5 години

Фюри бе един от малкото съперници на Кубрат които му бяха горе-долу равностойни - Димитренко, Устинов, Томпсън(донякъде) и сега - Фюри. Този мач за Пулев бе важен, доколкото той натрупа опит срещу сериозен съперник, при това - млад. Хареса ми, че Пулев призна че има грешки и че ще ги изчиства.

60

Чудесна победа

преди 5 години

Фюри имаше силно телосложение, по-висок беше с 4-сантиметра, но получи ранна аркада и започна да се бие мръсно. мачът не блестеше,но Кобрата ми хареса - опита технични изпълнения - ъперкъти, крошета,, прави удари, комбинации. Биеше се пестеливо, разумно, не "гореше" като в мача за Кличко. беше изчистил корема, направил бе "плочки". Разбира се - не е готов за Джошуа или Бърмейн, но определеон Пулев има прогрес. Накрая говори интилигетно като за боксьор.

59

аз

преди 5 години

къде в нета мога да гледам мача?

58

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Uspeh na Kubrat I mainata im na vsichki "razbirachi " !!!

57

Иги

преди 5 години

Като българин ще стискам палци на Кобрата! От сърце желая успех!

56

Бай Ганю

преди 5 години

Големият срам булка. Не големият мач. Ама нищо - свикнахме вече. След ГОЛЯМОТО търкаляне по ринга и ГОЛЕМИЯ позор срещу Кличко квото и да му се случи на нашия ще е нещо незначително.

55

Ач

преди 5 години

Кобрата е в много по-добра форма.

54

Алекс Хънтър

преди 5 години

Мисля да заложа на Кубрат Пулев, въпреки че съм Англичанин.

53

Коджабашев

преди 5 години

Кобрата ще го смаже, Фюри е здрав ,но глупав.

52

Анонимен

преди 5 години

до 54 Че ти за къде искаш да ги пращаш тия феновяе на бокса? Да стават ядрени физици ли?

51

Анонимен

преди 5 години

Тук са се събрали от малoумник по-голям малoумник!Вие сте за психиатрията , бе дечковци!

50

Анонимен

преди 5 години

до 51 Олигoфренче с едрия шрифт, видяхме ти насрaнитe аргументи за това, че мача им бил уреден. Аре сега върви пий една ракия у кръчмата и не гледай повече професионален бокс в тежка категория. Задължително е!

49

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 49ДОБРЕ, ЧЕ ТИ ДРЪНЧИШ НА ПЪЛНОТА, ТОРБА С ГО-ВНА! :D

48

АнонимеН

преди 5 години

ПЪЛНИТЕ ПРОС-ТАЦИ 44,45,46,47 ТРЪГНАЛИ ДА МИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО БИЛ НЕУРЕДЕН МАЧА КЛИЧКО - ОПУЛЕВ!!!ПУСНЕТЕ СИ ПО ЕДИН КУРШУМ В ГЛАВАТА ДА ВИ ОЛЕКНЕ СПАСЕНИЕ ЗА ВАС НЯМА!

47

Анонимен

преди 5 години

до 48 Като не ти харесва бокса не го гледай , бе.Колко още неща и на мен не ми харесват на този свят( като например ей такива мрънкала като теб), но не се оплаквам- просто не ги гледам и не се срещам с тях на живо.. Аре у лево.

46

Анонимен

преди 5 години

Едрия Шрифт...нагласена ти е камбаната, ама накриво. Толкова да си кух.

45

бъдещето

преди 5 години

Бокса е престъпление против човечеството толериращ насилие или как едни тъ.пан.ари се бият по главите без да си дават сметка че убиват мозъчните си клетки!

44

Анонимен

преди 5 години

алооууу 43 -ти какво значи уреден мач като Пулев беше първи в ранглистата след Кличко и много ясно че трябваше да се бие с него за да може Кличко да си защити пояса. Като не знаеш правилата в бокса не се обаждай.

43

Анонимен

преди 5 години

до 43 Папагал, уреден мач означава само и единствено единия нарочно да падне от другия. Няма друга трактовка на думата, смооотан! Не говорим нито за пари, нито за фалшиви контузии преди срещата. ***!

42

Анонимен

преди 5 години

до 43 Разбирачо с едрия шрифт, той и Майк Тайсън навремето излезе само заради парите срещу Ленъкс Луис, знаейки че няма шанс срещу него, изяде боя, но се би колкото можеше. И тоя мач ли е бил уреден според теб?