178

бай Иван

преди 5 години

Хм,пак комунист,син на болшевик.Не му знаех биографията на тоя хищник,но бях сигурен,че е определен по оня списък за парцелиране държавата ни на "наши момчета"

177

Анонимен

преди 5 години

След като някой е арестуван, това означава, че има достатъчно данни за извършено престъпление." - ХАХАХАХА! 30 години само се арестуваме без една осъдителна присъда на знаково лице и тоя има наглостта да прави подобни изказвания!!! Искам Малицияяяя!

176

ss

преди 5 години

Бил стругар, сега милиардер, а утре-подсъдим!

175

Анонимен

преди 5 години

Не е ВЪПРОСА какво са откраднали баневи преди 10-15 години!!!ВЪПРОСА е КАКВО краде ГЕРБ и Бойко ДНЕС???!!!Обаче отговор на този въпрос НЯМА да получите.Няма никой дори ВЪПРОСА да зададе!!!!!П.П. на фона на ХУНТАТА на Борисов Банени са като невръстни чавдарчета.

174

Анонимен

преди 5 години

Би трябвало да сте наясно (макар че е малко вероятно) че баневци, Ветковци, Миньовци са ПОРЪЧАНИ !!!!!Много сте наивни ако мислите че това е борба с престъпността и олигархията.Защото АКО (ама НЕ) беше така трябваше да се започне с Маджовци, Паши, маргини и т.н.Може да се обзаложим че НИКОЙ няма да ги пипне с пръст.П.П. Братя галеви бяха изгонени от страната заради началото на еврофондовете запътно стрителство и техните апетити в тази област.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, и.з.г.о.н.е.н.и.!!!

173

Joseph-Ignace Guillo

преди 5 години

До Анонимен: Вече съм вдъхновеннн!

172

Анонимен

преди 5 години

На тези двамат как ще им отива само въжето около вратлетата. Окачени под някой билборд, подухвани от вятъра, а птичките закачливо да им чоплят оченцата. Би било красива и вдъхновяваща гледка

171

Гилотен

преди 5 години

Време е вече да заживеят разделно: Тя - в сливенския женски затовор, а той респективно в Софийски централен затвор :-) Не е като Ница, но пък поне им се полага.

170

Анонимен

преди 5 години

184- БИЛЕ НЕСПАСЯЕМИ- ИМА ДОГОВОР С ПРИВАТИЗАТОРИТЕ И ТЕ ЗНАЯТ КАКВИ ПАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ВКАРАТ- ВЪПРОС- ОТ КЪДЕ ВЗЕХА ПАРИ ПРИВАТИЗАТОРИТЕ- ИЗПРАХА ПАРИ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ОТ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ, ОТ АЛЪШ ВЕРИШ С ГОРИВА- КАК, НЯКОЙ ИМАШЕ МИЛИАРДИ- МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 2700ЛВ- НЯМАШЕ ЕДИН ДОЛАР, А ТОЙ БЕШЕ 3000ЛВ- НИЕ ВИДЯХМЕ КАК ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА ФАЛИРА 12 БАНКИ, А ПАРИТЕ ОТИДОХА ПРИ ПРИВАТИЗАТОРИТЕ- В БЪЛГАРИЯ ЧЕРВЕНИТЕ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. СЛЕД ТЯХ ВИНАГИ Е ПОТОП.

169

vlady

преди 5 години

Банев е приложил научните разработки на проф. Ал. Томов - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел, съответно не е извършил престъпление. Проф. Ал. Томов беше оправдан, тъй като прилагането на напредничави научни разработки не е престъпление.

168

Анонимен

преди 5 години

Поредните ЧЕРВЕНИ ***,виж Прокопиев се пише син,нищо че е дете на офицер от времето на НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА,изменил е на повелите на ПАРТИЯТА МАЙКА на която е служил баща му.

167

Потърпевш

преди 5 години

По същия начин затри и Нефтопреработвателното предприятие Бимас" - АД - Русе. Работещите имат за спомен само изпълнителни листове в домовете си от него.

166

Анонимен

преди 5 години

Трудно се доказват тези престъпления и ще е цяло чудо да се справи прокуратурата, но иначе много правилно са се насочили към този мародер- каквото е пипнал е изсъхнало!

165

...

преди 5 години

Значи ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ, че ВСИЧКИТЕ ни СЕГАШНИ "крути" "бизнесмени", са станали такива ТОЧНО ПО ОПИСАНИЯ В СТАТИЯТА НАЧИН! В България 99.99% от милионерите и "бизнесмените" парите им са ОТКРАДНАТИ, ДАДЕНИ, ХАРИЗАНИ от хора от БКП и близки до тях! И най-лошото е, че тези хора и техните деца , ПРОКЛЕТИ ДА СА, продължават да ни крадът и да ни обесняват колко са били "умни", "работливи", "предприемчиви", а ние останалите не, за да станат ТЕ милионери! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОМНИ!

164

Приватизатор

преди 5 години

За да подкрепяш червенота безкрупулна крадлива мърсша трябва да си:1. Роднина или близък на бивш партиен секрета/деец и кариерата на живота ти е да живееш на гърба на обикновенните хора.2. Платен писач нищoжествo3. Интернет 0лиг0фpeн

163

Вчера имаше земетръс

преди 5 години

Вчера имаше земетресенеи в съседна Румъния как не ги е срам тия ГЕРБ-аджии. Нинова свири "За бой" веднага организирайте вот на недоверие.

162

Анонимен

преди 5 години

Приватизаторката да посегне на Банев, че то бсп-то е пълно с такива. А след тях и сдс-то, на Костов. Че те с комунисти си деляха 50:50. Евала Бойко.

161

Анонимен

преди 5 години

Приватизаторката да посегне на Банев, че то бсп-то е пълно с такива. А след тях и сдс-то, на Костов. Че те с кумонистите си деляха 50:50. Евала Бойко.

160

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересува каква е причината да погнат тези крадци, дали е политическа или друга. Важното е да смачкат тези ***, които съсипаха много заводи в България. Ако ги натикат в затвора, ще гласувам до края на живота си за ГЕРБ!

159

Гуци

преди 5 години

А Свинаря дето открадна Пловдивския панаир от държавата кога???