6

Директната критика

преди 5 години

Аз имах една колега - Мимето. Толкова тъпаа, че когато веднъж ме вбеси, в прав текст и каза в очите, че почти не съм срещал по *** човек от нея в живота си. Този подход как е?

5

След учтив реверанс

преди 5 години

и валсови стъпки:Колега, без вашето ценно присъствие фирмата ни ще фалира и ние всички, до края на трудовия си стаж няма да успеем да намерим такава прекрасна работна среда, каквато Вие създавате тук. До края на земния си път няма да срещнем по-мил, благороден и работлив човек от Вас.И, за да запазим колкото е възможно по-дълго тази чудесна среда и тези прекрасни наши взаимоотношения, моля, бъдете така добър днес да свършите работапоне за две стотинки. Това ще бъде едно обнадеждаващо начало!

4

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

приемете, че ако се олеете с бригадирстването, шанса да получите испанска яка от монитор или принтер се увеличава правопропорционално на количеството използвани думи.

3

Анонимен

преди 5 години

А па това с малките цицки, как ме накокошини...

2

Таню

преди 5 години

Директно и коректно.

1

Анонимен

преди 5 години

Някои са така настроени, че да чуват само хубавото за тях, други точно обратното, колкото и да ги хвалиш запомнят само забележката вмъкната м/у останалото.Както се вика, Всеки си е башка лудд