16

Анонимен

преди 5 години

Ако всичките мръсни презрени шоферски *** изведнъж решат да се очовечат и да си продадат колите... резултатът ще е още триста милиарда тона пластмаса. Няма спасение.

15

Анонимен

преди 5 години

Има една приказка които сее заял с мен добро нее видял пожелавям им успехи

14

Простотии....

преди 5 години

...колкото искаш. А транспортните служители на края на месеца кво ще занесат у къщи под формата на пари? 1 самосвал пвц шишета? Дебилизъм

13

Анонимен

преди 5 години

Спомням си като дете,че не се използваше пластмаса,прясното мляко,бозата се продаваха в зелени стъклени шишета,киселото мляко се продаваше в прозрачни стъклени буркани,соковете,сиропите в тъмнокафяви стъклени бутилки,напитките в прозразчни стъклени шишета,сламки и клечки за кафе не се използваха,торбички от памучен текстил и т.н. и не ни е липсвала пластмасата.Здравето и природата са по-важни от удобствата.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма работещи алтернативи на пластмасата,които не са от дърво,но са по-скъпи,изпробват се и по-евтини варианти,те също са от биологичен естествен материал,който се разлага,за да не се изсичат и дървета.Има такива,които може да се въведат веднага.

11

Анонимен

преди 5 години

От стомасите на птиците и рибите,морските животни,изкарват пластмаса,те наистина умират в големи количества,заради пластмасата.https://youtube/watch?v=ju_2NuK5O-E

10

АнонимеН

преди 5 години

8 МИЛИОНА ТОНА ПЛАСТМАСА НА ГОДИНА СЕ ИЗЛИВА ВЪВ ОКЕАНИТЕ САМО ***!!!АЗ ЛИЧНО СЪМ ВПЕЧАТЛЕН КАКВО ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ПЛАСТМАСА ИМА НА ЗЕМЯТА

9

Анонимен

преди 5 години

"Има такива заместители на пластмасата,които не са от дърво,а от различни естествени материали и тъкани.Има и лаборатории,в които се изпробват,"Казах "работещи" алтернативи, а не лабораторни проби, теории и мантри за светлото европейско бъдеще.

8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма такива заместители на пластмасата,които не са от дърво,а от различни естествени материали и тъкани.Има и лаборатории,в които се изпробват,единствените които мислят за тази планета са наистина групи от европейските държави и техни подръжници по света!

7

Анонимен

преди 5 години

Отчаяни мерки... Всичко отива по дяволите.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоест пълни глупости. Освен ако не си с увреждания за какъв чоп ти е сламка? Защото в ресторантите на Макшит ти казват, че трябва да пиеш така? Айде стига сте се превземали. Интересува ме единствено с какъв материал ще заместят всички останали изделия. Дървеният материал ще предизвика масова сеч и обезлесяване в световен мащаб. То само със забрани не става, трябва да предложиш и алтернатива, при това РАБОТЕЩА, куха брюкселска зелко.

5

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД 50 ГОДИНИ СОЛЕНОВОДНИТЕ РИБИ ЩЕ СА СЪСТАВЕНИ ОТ 1% ПЛАСТМАСА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ РЕЖЕ ПЛАСТМАСОВА РИБА!

4

хм

преди 5 години

И после яжте скъпи радиоактивни и пластмасови риби. За ла*ната пък да не говорим.

3

АнонимеН

преди 5 години

СТАТИЯТА НЕ Е ЛЪЖА!!!ОКЕАНА Е ОГРОМЕН НО ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ДО 50 ГОДИНИ ЩЕ ГО ПРЕВЪРНЕМ В ПЛАСТМАСОВО БУНИЩЕ!

2

ЛОШО

преди 5 години

Това е поредния Виц за ЕС .- като с Кривите Краставици .Вижте какво прави Китай - Нова ел кола за 10 000 лева , и Безплатни Ел Велосипеди за Без пари .

1

Анонимен

преди 5 години

У нас ще е- плащаш данък "чисто море" и правителството се хвали колко е отговорно към околната среда. Нещо като с решаването на проблема с въздушното замърсяване- пляс едно данъче и проблемът не е решен, но за сметка на това са ти одрали още една кожа.