30

Анонимен

преди 5 години

До Консерваторраничко е още, топло е. слага се към средата на ноември / ако не е все още такова лятно като сега / ти сега вари ракията, зеленцето - малко по-късно.

29

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, нискокалоричния прием, ще те. направи "дълголетен", ама... Зне е особено приятен живот, защото означава, да караш на минимално сщдопостимия праг, преди да се разболее и умреш.

28

Анонимен

преди 5 години

Аз искам да живея 200 години по време на 41-вия кабинет на моя вожд и учител ББорисов. И да му се наслаждавам

27

Анонимен

преди 5 години

От 1-во място по смъртност до краят на ВСВ,японците сега са на 1-во по дълголетие. След краят на ВСВ,правителството решава да направи проучване с цел подобряване на генофонда,и взема съответните решение в лицето на здравословни хранителни програми.Основното в промяната на японската традиционална кухня е отричането на хляба,и приемането на йогурт,но не всеки йогурт,а само това с закваска от България.По ,,тошово'' време,на всеки 28 дена е летяла прясна закваска за Токио. БГ-йогурт,водорасли,соя!

26

Shark

преди 5 години

До 19. Само това ли успя да измислиш в отговор на коментара ми?????? Ето ти въпросителни, няколко, да има и за друг път.

25

Ванката

преди 5 години

И основното за младост и дълголетие е - да имате азиатски ген :)

24

незапознат

преди 5 години

Ако ядете това което ви продават за хляб, няма да доживеете и половината на японците. Аз от доста време си го пека вкъщи, а на последък и мая не му слагам , само брашно, вода , сол, лъжичка захар за храна на кваса и става - идин път.Захар също избягвам да ползвам- за десерт хапвам някой плод.П.П. Чакай другата седмица , все още няма да хванат такива студове, че да замръзне(зелето) преди да е станало.

23

Консерватор

преди 5 години

Не открих форум за подготовка на кисело зеле и затова реших да питам тук. Някой затиснал ли го е или да чакам следващата седмица?

22

Анонимен

преди 5 години

Нашите традиции да ядем свинско месо идват от османското присъствие, когато българите е трябвало да гледат прасета за да не им бъдат отнети.

21

Щерю

преди 5 години

И като гръмна АЕЦ Фукушима на хиляди японци им отидоха диетите на кино...

20

Анонимен

преди 5 години

Нашата кухня е зле...

19

Анонимен

преди 5 години

"Знаете ли какво ще ви се случи ако постоянно ядете суши, водорасли и т.н."Ще се научим, че въпросите завършват с въпросителна знак.

18

Анонимен

преди 5 години

Не съм хапвл рамене от бая време. Ей сега ще си направя :)

17

Анонимен

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянЗавиждач, това, което споменах струва под 10 лв. просто трябва да имаш акъл да си го направиш. За сравнение кутия цигари пакет, чипс и двулиткра бира ПВЦ струват повече.

16

Shark

преди 5 години

Това е абсолютно невярно. Не се подвеждайте по такива писаници. Това важи за японците, но не и за нас. Казано е- човек трябва да се храни с това, което дава земята, където е роден,т.е. да се храни с неща, с които организма е привикнал. Знаете ли какво ще ви се случи ако постоянно ядете суши, водорасли и т.н. Ще получите разстройство и това е най-малкото. Трябва да се храним с традиционните, прости храни на българите, да не прекаляваме и ще бъдем здрави и слаби, както са били предците ни.

15

Анонимен

преди 5 години

И язе обичам да медитирам на свинско и винско!

14

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен13а един мармот ми загъва самолетоносача с бризент. сигур си на питка с кайма и водичка от чешмичката.

13

Анонимен

преди 5 години

В момента си хапвам мезе от нахут рендани краставички, копър, магданоз и консервичка риба тон, подправени с малко солчица сок от лимон и зехтинче. Пийвам си силно истудена латвийска водчица. Не ми излиза скъпо, но вероятно ще живея по-дълго от тези, които гризкат чипс, кремвирши и жулят бира от ПВЦ.

12

Анонимен

преди 5 години

От прекомерна консумация на ориз се развива скорбут.Японците били дълголетни в миналото, преди векове.До пост 10- българинът бая е наблягал на свинското през зимата, Балканджия като канара и напета мома с румени страни не ще да са живели на комат хляб и сол. Та даже се налагало да постят напролет. Макар да се оправдавате с християнството.

11

ГацоБац-в Бацоа-маал

преди 5 години

Я па-сакам да жула Зееляв Сок от бидоня и свинки пръжки с лют лук Баце.Маакя . , дали ша живеЪ до 100 лета.През *** мий..Фъргъм съ в Животя като шампион.Пияне,жени ,мъже не подбирам.По добре 35г.Лъв Баце отколкото нагръчена 103годишна мишка.Жик-Так тва е Животя баце люто ,футбол,пръжки и яко