11

Ха-ха

преди 5 години

Со.рос и неговата команда я карат на принципа "Л.у.д умора нема!".Тия още не могат да се примирят с факта,че загубиха.Сега направиха тоя жалък театър с "бомбите" в навечерието на изборите за Конгрес,с надеждата да имат мнозинство там,за да слагат пръти в колелата на Тръмп.Мнозинство за импийчмънт няма как да съберат.Обаче чувствам,че няма да ги бъде тия дяво.лски из.ча.дия!Не че Тръмп е много хубав,ами просто времето им изтече!Светът вече е друг и номерата им не минават.С изкл. на България....

10

Анонимен

преди 5 години

До До анонимен#3 Човека съставя правилни изречения. Не е неграмотен, като теб.

9

Анонимен

преди 5 години

Уау колко ли се плаща за публикуване на такива бълвочи???Какви "бомби" какви "фитили", бе? Ни един от пакетите не е направен за да гръмне. ФБР вече го казаха. Не че оправдавам откачалката който трябва да влезе за дълго в затвора. Но точно фен на демократите стреля по сенатори играещи бейзбол. Рани някои и за малко не уби един от тях. Кой е снима с отрязана глава на Тръмп, кой искаше да му забие юмрук в зъбите? Кой политик насъскваше тълпата да тероризира политиците от другата партия.

8

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от *** българска анти Тръмп пропаганда. Дори и неумния Бойчо се включи в нея. Наистина няма такава държава и няма такъв народ... Гледайте да си оправите вашата кочинка, че 30 години евродемокрация и вече на нищо не прилича!

7

До "работилия&q

преди 5 години

САЩ е силно разединен и президентът има вина за това...............Зле започваш! Научи първо езика - разни там съгласувания по брой и т.н.

6

До анонимен#3

преди 5 години

Много ти разбира и на теб акъла(ако въобще имаш такъв). И каква е тази гнусна атака? Или трябва да се правим на отворковци? Аман от темерути, които собствената си каша е могат да оправят, ама дават акъл на други! Тоя се *** отвсякъде, един *** на конци е и нищо друго!

5

Подразнен

преди 5 години

Попе,попе,подрязан ти е акъла момче!Като си измисляте,че сте 4-власт мислите,че всички мислят така!Можете да обвинявате,да внушавате,да лъжете,да провокирате и още и хората са длъжни да го приемат!Да информираш ,е най -малкото което правите,праведници!

4

Анонимен

преди 5 години

Десните американци са психично болни и го доказват всеки ден. Левите либерали също.

3

Анонимен

преди 5 години

Демократите си правят театри защото губят почва Имат отчаяна нужда от война с Русия.Те са си сатанисти всичко им е наобратно на тях.Чернокожите ги наричат бели.Войната и смъртта на милиарди е нещо хубаво.Сексът с същият пол е правилен.Човек се раждал със обърнат на обратно пол и трябвало да стане от другият пол.Сега му правят постановки,че не ги бил пазел.Интересно като се сбият с Русия и им дойдат 20-30милиона зелени човечета много и поради тая причина биещи и стрелящи кой ще ги пази?Китайците?

2

Анонимен

преди 5 години

Бойчо много си п.р.о.З.д .. Ако си следил поне малко каквостава наистина в САЩ щеше да знаеш каква масова г.н.у.с.н.а атака се провежда срещу Тръмп 24 часа нон стоп. И вместо да напишеш някакъв смислен анализ само преписваш евтина лява пропагнда. Зарежи журналистиката и стани барман на морето.

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя изрусен неолиберален фюрер още да се пени има ли.Нещо отровило атмосферата във фащ ми да памперса на Тръмп време е да му го сменят че като запали моторетката не може понякога да намери вратата на тоалетната.А Тръмп и медиите и Хилари са в комбина те уж го напаст така го превръщат в мъченик и го бетонират във властта докато се преструват на опозиция.Всъщност това е човека който неолибералите искат.Тук разиграват поредната сцена за будали.