29

иван програмист

преди 5 години

В българия няма гейове защо трябва да учиме децата на нещо което не съществува досега като не се е изучавало та какво я колко ни е хубава държавата учете ги на селскостопански работи не на глупости

28

Анонимен

преди 5 години

всички назначени уважавани специалисти са само с едно единно мислене, другите просто не са специалисти и така се стига до интересни тълкувания

27

ДО 28

преди 5 години

Много си прав , за Елтън Джон . Но не намираш ли разлика ?Всички ли Деца да станат Сър Ел ? И то да се учи в Училище как се става така .Много добре си го написал , и за това едвам се сдържам да ти кажа че си п .

26

Замислям се,

преди 5 години

защото в дългия ми живот какви ли не забрани не са минавали:сега се чудя дали с това *** се плашат хората за неща,които са съществували:Аристотел,гръцки философи,любимата мечтана Сафо' на гръцкия остров.Сър Елтън Джон е от наши дни:ако пристигне със семейството си,Каракачанов ще го "презре"?А Кралицата го удостои със СЪР.Само "то" не е имало в древността или и подобни има мнго( мъже и жени) без определяне.Трябва да се замислим.Някога обявяваха за Вещици.Имаше филм с Марина Влади (1950).Не

25

МНЕНИЕ

преди 5 години

В Света , тази така наречена *** Идеология се преследва от Закона - Това е подтикване на Деца момчета да се изнасилват от Мъже .Чудя се откъде поникна Семето в България на този *плод* ?

24

степан

преди 5 години

Ще имали уволнени и наказани или и те са хора на БХК и Сорос и пак ще обърнат палачинката

23

А бе

преди 5 години

Няма смисъл да се пенявим по темата-Со.рос изтече в канала,а с него си заминават и всичките му адски творения!Можем вече да изметем тоя бо.к.лук и да започнем на чисто.

22

Анонимен

преди 5 години

Като прескочим периода 1944-1989 г. като твърде проблемен за спокоен анализ да си припомним, че в периода 1878 - 1944 г. на ВСЕКИ учебник за училищата (от началното до средното!) пише: "Одобрен от Министерството на просветата с ...(данни за документа)"!НА ВСЕКИ И ПО ВСИЧКИ ДИСЦИПЛИНИ!И тук се появяват въпроси: Сега така ли е? И ако не е - ЗАЩО? А ако е, то кой е одобрил въпросният учебник? Публикувайте състава на комисията, назначена от същия този министър. И т.н.Всичко останало е само дрън..

21

Анонимен

преди 5 години

Не е късно вече след като са вкарали подобни учебници в училище? И миналата година имаше подобни фрапиращи случаи на *** текстове.

20

Анонимен

преди 5 години

Експерименти, които изнервиха учители, родители и деца. Тях никой не ги пита, само ги задължава....

19

Анонимен

преди 5 години

Преди да стигне до ученниците, трябва да мине през провврка от експерти, директори и много учители, които да си кажат мнението за всеки учебник и помагало по всичките предмети!!! А не да се взимат комисионни и да се спускат учебници и учебни програми от ***, еврейски и всякакви чужди организации, чиято цел е да объркат физически, умствено и психически децата!

18

Анонимен

преди 5 години

Хайде на бас, че от целия учебник по биология, след цяла година "учене" ще запомнят едно-единствено изречение, и то е за "сексуалната ориентация".

17

Анонимен

преди 5 години

И много други порочни практики нямат място в училището!

16

Българина

преди 5 години

Интересно преди 89 учебниците си бяха наред, защо не ползвате материали от там? А да, шото юдеите ви плащат да ни затриете като народ, цига ни зация итурцизация до дупка

15

Българина

преди 5 години

Всъщност това което рискуваме при герб е държава на 1400г да изчезне под американския и юдейския ботуш, не под руския забележете .... Мъм мън мън само и само джендъризма да продължи. Като е тръгнал тоя соросогад да обясни в учебника по физика за геронтофилията, педофилията и бабоебството, самоубийството! Все пак на 16 трябва да са наясно с всички гадости нали! Да ви пукнат децата!

14

Анонимен

преди 5 години

Всичко е добре премислено. Депутатите уж отхвърлиха Истанбулската конвенция, но подмолно в учебници, в статии, в образователни материали упорито налагат *** идеологията. Няма как - някой им плаща, а както е известно, българинът ще продаде и майчиното си мляко за пари. Такива са предали и Левски навремето.

13

Шопо

преди 5 години

Когато бях ученик учебниците се пишеха от учители. Моят учител по география беше автор на раздела за облаци. Имаше още двама учители за другите раздели.

12

Анонимен

преди 5 години

Тоя мишок соросоиден жендър какво се прави на ни чул-ни видял?Той не знае ли какви учебници е одобрил?За какво му плащаме огромна заплата?Бойкови калинки тихомълком прокарващи еврохейските директиви!

11

Даскал Пандо

преди 5 години

Е що си разрешил отпечатването на тия Джендърщини !?

10

Мими

преди 5 години

Нещата са такива,каквито са!Дали ще го напишем в учебници или ще го премълчимтова абсолютно нищо не променя!