78

Анонимен

преди 5 години

Червей се е впил в герб. И смуче здраво. Ама няма кой да го извади. Снимка - порно канал?

77

турчин

преди 5 години

До Да се опълчим наТурцНо дава повече пари за образование и здравеопазване. Минималната пенсия над минималната заплата. Дизела е2.10 лв. наши пари. Защо се пазарува от Турция.

76

наблюдател

преди 5 години

Такааааа Значи за Пеевси може да има платени протести а за Симеонов неможе Засрамете се бе хора.или поне не всички

75

Валери

преди 5 години

Извинете но оставам

74

очевидец

преди 5 години

На битака случайно дочух как една 50 -ина годишна жена споделя на своя позната.Останала безработна и решила да "се рзболее"от инсулт.Платила където трябва и речено сторено една година получавала пари.След което от бюрото по труда и намерили работа.Но работодалелят като видял документите отказал да я вземе на работа.И щяла пак да се "разболява"!Ако се провери колко са хората с увреждания,повече от половината ще се окаже,че са без такива.Ако можеше да се отсеят мошениците ще има пари за болните.

73

Да се опълчим наТурц

преди 5 години

вие не сте нормални. Турция има 9-та армия В СВЕТА и втора в НАТО. Франция трепери да не й скочи турция. Само САЩ, Русия и Китай имат по-големи армии от турция. Турция има 648 000 души редовна армия, 3 000 000 запасни. Турция отделя за отбрана 6 процента от БВП, ние 1,8 - тя строи атомни централи, има силна военновъздушни сили....

72

до 70

преди 5 години

и кой щеше да позволи тази ограда да бъде бетон? според евроизискванията не можем да строим огради. едвам построихме и такаав ограда и то само защото е уж "временна"

71

Анонимен

преди 5 години

Да, проблемът не е в майките, ав БСП

70

Анонимен

преди 5 години

Не е проблемът в майките! Ние всички сме проблем за управляващите, защото им нарушаваме блаженството и не искаме да запазим "тишина" за Валери и Ко. Когато го разберем, когато го осъзнаем, тогава няма да могат да ни разделят на майки, баби, болни, здрави и какви ли не още! Ние сме НАРОДЪТ! В това ни е силата!

69

Симеонов

преди 5 години

Не се съмнявам, че вътрешно в себе си Симеонов е добър човек.Но когато си част от политическата върхушка - сред акули - които са обучавани за конфликти в САЩ, нямаш право на подобно поведение и език.Всички растем през годините, и трупаме... мъдрост.Да не осъзнаш, че си инструмент, и те използват за унищожение на формацията, трябва да си ДЕТЕ.емоционалност на Симеонов, Сидеров се използва от сценаристите, няма съмнения, че някой не е подшушнал на Симеонов подобно поведение, ЗАЩО и КОЙ, мислет

68

Я-то

преди 5 години

вдигаш ръка на възрастен човек - старица... без коментар,при наличие, че разполагаш с властови инструменти и си част от управляващите, Решението?!Както в редица западни д-ви, не си живял 6 месеца в БГ, нямаш право да гласуваш!Оградата,трябваше да бъде - бетон - ров - бетон.Какви са тези канали за "бежанци"?!Вие знаете ли, че момчето граничар, което стреля по бракониери, колегите му плащат хонорарите на адвоката?Къде са политиците, да се опълчат на Турция?Хубавото Наде посланик - No More!!

67

Ели

преди 5 години

Това беше А-то, защо ОП нямат място в политиката, най-нагло излъгаха избирателите си!Б - Не може до вчера да наричал с най-грозни имена политическите си опоненти ГЕРБ, и днес да си им пръв приятел - това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ.В - Атака, до вчера Сидеров пускаше компромати срещу Симеонов, изведнъж приятели - нарича се подлост, и днес продължава с папките в МС.Г - другарят Каракачанов - за по-кратко агент "Иван" - 6-ти отдел на ДС, тези които съсипваха хора като Г. Марков и хората лежаха в Белене

66

Ели

преди 5 години

Защо трябва да напусне политиката?Симеонов и поддържащата го хунта налат модел на поведение в обществото, който е пагубен за бъдещето на БГ.Защото ни писна подобни индивиди да ни управляват - поет на *** преди 1989 Спас Гърневски и Данаил Кирилов- *** по съвест - сега, и двамата от ГЕРБ.Не се чудете защо бългирите отглеждат Питбули, защо не чистят след кучетата си, и се бият по магистралите.Трябва да си отидат ОП,защото излъгаха и се коалираха с ГЕРБ.Нямат морал и достойнство!

65

Алф

преди 5 години

Валери ме кефи!Най-после един истински ***,който се заинати като магаре на мост и ще скъса нервите на червенотиквеничковчетата!Борисов няма да си мръдне пръста,ще го остави сам да пие от горчивата чаша,която сам си сипа,но няма и да го извади от управлението!А на митингуващите ще заяви - Искахте закон,гласувахме го!Оставка ще означава вече политика,а политиката - Това съм АЗ

64

Р Е З И Л

преди 5 години

Никакви майки не са тези, а *** на ДПС срещу българите-националисти!И имат наглостта да се възползват от социалните фондове на българската държава.Освен *** на ДПС, са и маши на безродните интернационалисти.

63

Анонимен

преди 5 години

И правилно!Не може да се дестабилизира правителство заради крясъците на 20-30 жени, които са употребени като маши от една определена партия!В крайна сметка, тези вресли са от контингента, който само получава, а нищо не внася в бюджета. Срамота е да се правят на обидчиви примадони.

62

ognyanz

преди 5 години

Чудя се на Бойко - не му ли е ясно, че колкото по-дълго държи Валери Симеонов в правителството, толкова повече негативи ще трупа заради него. Накрая все пак ще трябва да му "подаде" оставката, но колкото по-рано, толкова по-добре.

61

Иван

преди 5 години

*** !!!! Да си ходи от властта и да се завре у *** Бургас!!!! И повече да не се полазва никъде!!!Ето такива *** си ги избирате !! И утре пак гласувайте за този *** или подобни на него .... какви Патриоти са тия бре??? Патерици на Москва!!!Нямам думи да опиша колко съм отвратен от тия ***!!!!

60

Хасфалт

преди 5 години

Аре тея дето му искат доброволно оставкато, да дадът на гладно куче кокъл и с молби да го накарат, доброволно да го пусне.Извинявам се, ако неволно засегна някое куче със сравнението ми, но така е приказката. Сори!

59

ут селу

преди 5 години

Мразим ги сичките