61

БКП= ГЕРБ

преди 5 години

До До тираджия То пък едни ,,заводи ,,и бизнес сгради . Манифактури . ИКОНОМИКА а не манифактура и ишлеме .

60

Анонимен

преди 5 години

До Винету Алоо, Червеногербав памперс ? Какъв ти дикиш ? Горчива истина ти е написал човека? Няма нужда от дикиш . Всички го виждат ,само такива Червенкюлоти ,като тебе дето зяпат червеният г..з на Червеногербера се правите на далтонисти .

59

Да добавя

преди 5 години

До БГ 53 При Костов ръста на БВП беше 6.5 % .Заплатите в д. сектор и пенсиите растяха с 10 % годишно, ама ние НЕ.Малко ни е .Царя ще ни управи за 800 дни.

58

Анонимен

преди 5 години

Според нашите семкаджии във форумите Румъния е богато царство с милион евра заплати ...Защо ли бягат тея хора :)))) Панелният ни обяснява цял ден, колко е зле положението в Българската. ...А накрая лъжата му изпълзява.

57

Анонимен

преди 5 години

*** защо пишеш за Румъния която по всичко ни изпреварва и въпреки това бягат.Виж къде сме ние че след 50г няма да има жив българин но румънци ще има.

56

Социолог

преди 5 години

3,5 милиона за 20 млн. в Румъния са нищо.Виж 3 милиона от 8 милиона са полвината млади българи на България....

55

USA

преди 5 години

Пак фалш. Най голямата диаспора е Полската. Само в Чикаго са 3.5 милиона или повече. Какво да кажем за БГ ~ 4 милиона в чужбина.

54

Анонимен

преди 5 години

България е заобиколена от врагове............на Балканите всички сме врагове помежду си...........но най-големите врагове на България са на юг...............Турция и Гърция!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Румъния е държава в много по-голяма степен, отколкото България.Освен това Румъния иска да анексира Молдова..............но това няма как да стане.............да си го избият от главите мамалигарите!!!

52

ВЪЗМУТЕН

преди 5 години

Ама тука само мърсотии и цинизми се пишат от разни евроатлантици-***, безобразие е това, това новинарски форум ли е или клозет?

51

55 Mate

преди 5 години

200 000 до Сталинград, но българете не им ушиха достатъчно кожухчета, та там си и останаха. Sorry mate. Greetings from Cleaver Greene.

50

Анонимен

преди 5 години

Румънците имат най-силната армия на света. Втората световна с немците стигнаха до Москва и с руснаците стигнаха до Берлин! Румънците са единствената армия стигнала до Москва и Берлин!

49

БГ

преди 5 години

За втори път днеска ще го кажа и по 5-6% ръст на БВП да правим на година най много след 10тина години най много да изоставаме с 10-20г от развития запад

48

Анонимен

преди 5 години

Румънците се гордеят с голям икономически напредък и ламтят да прилапат Република Молдова ,въпреки че румънска Молдова е най-бедния регион на Румъния!Влашка му работа!

47

А бе

преди 5 години

Румънците като произвеждат и Форд и Дачия и изнасят тежко машиностроене и куп други неща защо на всеки пет минути един румънец напуска да слугува на Запад вместо да работи в заводите на Форд и Дачия и тежкото машиностроене и на куп другите неща, и да живее добре в Румъния, а?

46

Жрица

преди 5 години

Все сме българки и румънки в жречеството на Запад.

45

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле са рубладжии платени от Путин и руското посолсво да водят хибридна дезинформация срещи успехите на демокрацият и евроатлантизма в Румъния. Истината е, че Румъния е развита капиталистическа страна и заплатите там да като Германия, Холандия, Франция и всички развити демократични капиталистически страни.

44

Анонимен

преди 5 години

Българи в Мюнхен: "По зле сме от животните".

43

До 28

преди 5 години

Абе ти 5-те халета около Либхер 6 икономически зони на Пловдив ли им казваш и кое ново околовръстно на София, тангентата където табелите вече са изпопадали и асфалта е на вълни скок-подскок и вече почнаха с ремонтите......., че румънците освен Форд и Дачия, произвеждат и изнасят куп други неща от тежко машиностроене до хранително-вкусовата промишленост........, а България само внася *** на запада, за разликата в заплатите да не говорим...изчисти си лигавника и у леглото

42

Анонимен

преди 5 години

Каквото си искат. Щом са там, а не тук значи са доволни. А ти си мрънкай тука