13

Анонимен

преди 5 години

Хуауей са най-добри и сигурни.

12

Анонимен

преди 5 години

Добре че не го подслушват ние един час го гледаме и вече сме на път към мозъчна смърт а ако някой ги гледа и слуша повече жалко за него.

11

привет от Германия

преди 5 години

До до привет от ГерманиИ кво биха ми направили руснаците, ако допуснем, че ме "подслушват"????Виж, "чичко Гугъл", Фейсбук, Твитърчето и още множество "знайни и незнайни" приложения със сигурност записват всичко което правиш в Мрежата...............................Гугъл и да те подслушва няма да ти открадне парите от банковата сметка ! Но руснаците и китайците крадат ! Така че внимавай ако ползваш Касперски , никога не прави онлайн покупки и преводи на пари !

10

до привет от Германи

преди 5 години

И един съвет от мене - никога не ползвайте руската антивирусна програма Касперски !На руснаци никакво доверие!----------И кво биха ми направили руснаците, ако допуснем, че ме "подслушват"????Виж, "чичко Гугъл", Фейсбук, Твитърчето и още множество "знайни и незнайни" приложения със сигурност записват всичко което правиш в Мрежата чрез компютъра ти или докато "чоплиш" Андроидчето си!Най-добре, попитай баба си Меркел!Тъй, че внимавай да не се окажеш екстрадиран в някой Щатски затвор.

9

привет от Германия

преди 5 години

В шпионажа и турците не си поплюват !Снимали всичко какво се е случило вътре в саудитското консулство в Истанбул , но казват ,че уж Кашоги е имал някакъв си часовник със скрита камера и че уж дистанционно бил свързан с телефона на годеницата му и ала-бала ! Турците ако си признаят ,че имат поставени СРС-та в саудитското посолство ,тогава ще избухне голям международен скандал !

8

Solar Power

преди 5 години

Каквото и да си говорим най-големите шпиони са китайците. Русия и САЩ се дърлят а китайците ей така тихичко на пръсти ни оборудваха с китайски неща. Просто се огледайте :) А и лично съм виждал в няколко китайски оборудвания за интернет след пробив в конзолата разни софтуерчета напускани ей така и правят нещо. Разбира след kill всичко си работи нормално. Какво правят тези малки програмки ?! Въображението е на ваше.

7

House M.D.

преди 5 години

Правец-16! Самая надеждная машина! Вот, и президент США тоже изпользует Правец-16 ради безопасности связи.

6

ВиготураВигопрасна

преди 5 години

Китайците подслушвали Трумпета....ахахахааааааа....ама добре са посъветвали да си купи ***..вей

5

привет от Германия

преди 5 години

До от БерлинЗа кои санитари думаш , че нещо не мога да те разбера ?!Или искаш да кажеш как сега по цял ден пиша коментари и не ходя на работа ли ?Ако това ти е въпроса веднага ти отговарям - сега съм в период на зимен сън и не ходя на работа , когато цъфнат кокичетата ще тръгна на работа !

4

от Берлин

преди 5 години

До привет от Германия.....Абе в Германия санитарите си вършат добросъвестно работата , я кажи ти как успя да надхитриш твоите ?

3

привет от Германия

преди 5 години

И един съвет от мене - никога не ползвайте руската антивирусна програма Касперски !На руснаци никакво доверие !

2

герб

преди 5 години

Тръмп да вземе пример от Баце - него никой не иска да го подслушва или слуша , може би само ромите ...

1

Анонимен

преди 5 години

Най-безопасни са Самсунг и Сони, защото нямат интерес да ни подслушват.