12

Анонимен

преди 5 години

Държавата ще дава заплата на маиките за да си гледат децата които взимат пенсия да плащат и на домашният любимец че внася уют в дома

11

Анонимен

преди 5 години

БСП винаги са подкрепяли майките. Даже ден на жената измислиха и го обявиха за социалистически празник. сега някой ще каже ли че майките не са подкрепяни от БСп, като видяхме Мая Манолова да скача?Който скача е червен! който скача е червен! Скачайте всички майки!

10

Анонимен

преди 5 години

всъщност тези 255 - милиона са ДОТПЪЛНИТЕЛНИ? Досега имаха бюджет от над 350 милиона, само сега искат още. Освен това закона за уврежденията се "закотви" за ТЕЛК - прекрасен начин да точиш НЗОК.

9

Анонимен

преди 5 години

не мога да разбера защо не работят? ЕДна майка на половин ден ще взима 560 лева. И на още половин - още 560 лева. И таткото по толкова - 2240 лева. Спокойно могат да наемат домашна прислужница за 800 лева на пълен работен ден от 8 часа. и пак ще имат над 1000 лева - за данъци, хапчета и всичок останало.А ако имат баба тя може да гледа детето безплатно.

8

Анонимен

преди 5 години

майките - острието на БСП

7

ZNariadi

преди 5 години

Chudesno. A ot kade vzeha tesi pari, kakav e proizhoda na tesi levove?! Offshorna banka ili offshorna farmafirma, offshoren alkoholen, narko ili hazarten, benzinov, stroitelen, arhitekturen, ohranitelen, sadiiski, baruten, doktorski biznes?! Ili harchite ot falshivite evra i razni drugi falshivi angliiski liri....

6

До 5

преди 5 години

Така е при хипи-либерастите, ти ги храниш, те ти скачат, малко си им давал, следователно си много лош, даже си ги бил убивал. Единствения начин да накараш тези хора да работят и да се грижат сами за себе си и семействата им е като им нариташ дупетата и им спреш помощите, като огладнеят ще се сетят как се изкарват пари.

5

Анонимен

преди 5 години

Лицата с увреждания в специализирани институции под непрекъснати медицински грижи, а майките от сутрин до вечер да работят за да платят същите... Ето това беше честно и справеливо ама не стана. Повръща ми се от толерантност вече...

4

Анонимен

преди 5 години

До ДинкоЕ какъв е проблема, не виждам някой да е възразил на този типичен пример за рекет. Симеонов загатна нещо и веднага беше заплют, а ние данъкоплатците си мълчим, така че явно всичко е ОК, едни ще работят, други ще харчат изкараните от тях пари - справедливо нали?

3

Динко

преди 5 години

Всеки иска пари в тази държава,на никой не му се работи!Не разбрахте ли какви са исканията на майките досега?!Искат една прилична заплата да получават и да си седят у тях на топло и тия пари ще дойдат от данакоплатците като нас,които работим всеки ден,няма да дойдат от ***,депутати или бизнесмени,а от обикновенният трудов човек,както винаги!

2

Анонимен

преди 5 години

Нали уж не искаха пари какво стана.

1

Анонимен

преди 5 години

Още 105 млн. от нашите пари хвърлени на вятъра.