17

Схемата

преди 5 години

Това, което може да се прочете черно на бяло за вредите от канабиса е: Драстично увеличен риск заложени психически заболявания, най-вече шизофрения, ароматизация на тестостерон при мъжете, намаляване на плодовитостта и при двата пола и още няколко.Това, което може да се види черно на бяло за вредите от канабиса е: Умопомрачителната селяния и простотия на употребяващите го. На тези в доста случаи може да им се усети и липсата на душ от далече. Цялата култура около него е за *** от ***.

16

БайХай

преди 5 години

Пича има право и изглежда говори от личен опит. И все пак говори пред деца. Навремето ТНС съдържанието в канабиса по полетата беше не повече от 6-7% а сега при някои сортове е над 20% което за един детски мозък е много. И в този смисъл поздравления за Канада, където всичко вече се регулира а не е забранено за да може да се продава по скъпо на улицата от отбор *** с мускули.

15

Анонимен

преди 5 години

До 9Щоот са били слаби и не са ллали наред. Крум го е спрял и България е просперирала до рнка на супер сила в средновековието!

14

Анонимен

преди 5 години

Баси хейтърчето гаднУ.

13

Анонимен

преди 5 години

Пиииишаааа си кози и хииич не ми пука, какво ще каже не какъв розов, генетично увреден гадняр.

12

Митю Бомбата

преди 5 години

От белото по-убаво нЕма!!

11

Анонимен

преди 5 години

каза премиерът, чиято държава се издържа от легалната марихуана, която е легална в половината западен свят, а в другата никой не преследва пушещите...

10

Анонимен

преди 5 години

И как измери че ракията е по-вредна от ганджата?Деда ми си цокваше всяка вечер по малко преди вечера.Умре на 98 години.Никога не е пушил ганджа.Пушеше "Тютюнопроизводител", ако това име ти говори нещо. Можеби си МладЕж.

9

Анонимен

преди 5 години

Защото ракията е узаконен наркотик.Не си мисли че можеш да спреш алкохола.Много държави опитаха в миналото.Не успяха.Даже САЩ.Тогава мафията стана силна и богата.Това е резултата.Изобщо това е историята на човечеството.Решавайки един проблем създава два нови. Което ще стане и с проблема за пластмасата в океана.

8

Анонимен

преди 5 години

Ракията в по-вредна от канабиса..................ще я забраните ли и нея??

7

_\|/_

преди 5 години

Късно е чадо. Мандалото лопна.

6

Анонимен

преди 5 години

Ракията е не по-малко вредна................ама я пиете всяка вечер като битови алкохолици, нали???

5

АнонимеН

преди 5 години

И ТОВА ОТ УСТАТА НА ПРЕМИЕРА НА ХОЛАНДИЯ НАЙ-НАРКОМАНСКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА!МАРИХУАНАТА Е ВРЕДНА , ЗАЩОТО УБИВА МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ И ВОДИ ДО ДОКАЗАНО ЗАТЪПЯВАНЕ!АКО ТОЛКОВА Я ИСКАТЕ НЕ Я ПУШЕТЕ А Я ЯЖТЕ ИМА НЯКАКВИ СПЕЙС КЕКСЧЕТА С МАРИХУАНА!

4

Анонимен

преди 5 години

Нищо не каза за амфети и екстази...Сигурно събота и неделя и той си зима и той е човек.

3

бай х

преди 5 години

И ако вие все пак опитате, направете така, че да не минавате от бира на ракия ....

2

Анонимен

преди 5 години

Hitreca ne iska stranata'mu da izgubi kanabis turizma !

1

привет от Германия

преди 5 години

Един свестен холандец да каже ,че марихуаната е много вредна ! Браво !Мислех си че всички политици в Холандия за наркозависими !