9

az#ЛибераленКрах

преди 5 години

Спрете да се гаврите със времето! То е само едно - астрономическото такова и след като върнем стрелките с час назад, повече никога не трябва да ги местим напред...

8

Fgпреста ете

преди 5 години

Престанете да сменяте времето! Още не можете да решите задача с ускорение, но ще сменяте времето.Нито разбирате от математика, а какво остава за нещо толкова сложно като времепространство?***@ маса - ***!!!

7

дед Мароз

преди 5 години

Един час само?! Много аматьорско ми се струва.Да го направят като професионалисти. Да не се движат цял ден!!! :D

6

Някой си

преди 5 години

Не, просто се движат по графика си, крайната гара го пишат с час закъснение, но де факто си е навреме. Правилото е, че може да закъснее, но не може да е преди време с повече от 5 мин. , защото графика се обърква тотално.

5

Трол

преди 5 години

А на пролет когато пак местим стрелките на часовниците, тогава влаковете с ракетни двигатели ли ще са, за да наваксват единия час по-малко!?

4

Анонимен

преди 5 години

Не съм се качвал на влак от 1977 г. когато се уволних от казармата. Същата година си купих Лада 1600 и до 1989 г.не съм слизал от нея. 1990 г. си купих Мерцедес и през 2000 г. го смених с Мазда. В момента съм с Ауди което ще го сменя след 2 години с БМВ. За по натам не съм мислил с какво ще заменя БМВ-то. Така че влака да си го качат на оная работа да не оди пеши.

3

Бож.

преди 5 години

Така е още от комунистическо,вие чак сега ли го забелязахте?

2

жико

преди 5 години

1 час, за БДЖ е смешно, малко, време.

1

Момента е сега .

преди 5 години

Сега е момента БДЖ да стане за един ден най-точната фирма .