9

Анонимен

преди 5 години

То и зъболекарят ми, не може да рисува или пише четлива (защото бяхме съученици и съм наясно с твоческите му способности), ама да ти кажа, като ме заболи зъб, направо летя при него и ни картини, ни музики са ми в главата.

8

Анонимен

преди 5 години

До 6[ТОВА НЕ СТРУВА И 10 ЕВРО!!]посочи ми поне една разумна, обективна причина, поради която трябва да видя някаква форма на "ценност" в тази "картина", която "ценност" да ме накара да дам и 5 лева за нея?

7

Анонимен

преди 5 години

[Алгоритъмът на изкуствения интелект, който създаде картината, е създаден от френски студенти.Творецът без душа, но с чувство към изкуството, е направил проучване на 15 хиляди картини, рисувани в периода XIV и XX век]писах аз оня ден, че всичкото "е-ентелект" стъпва на "монте карло" и , че "базата данни" е от гугъла

6

Анонимен

преди 5 години

Хората са заменими! Изкуствен интелект с картина?-чудесно! неко тогава картината да бъде купена от друг изкуствен "Е-нтелект"!

5

АнонимеН

преди 5 години

ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ!!ТОВА НЕ СТРУВА И 10 ЕВРО!!СОБСТВЕНИКА И МНИМ КУПУВАЧ НАДДАВАТ ДО БЕЗУМНА ЦЕНА И СЛЕД ГОДИНА Я ПРЕПРОДАВАТ НА РЕАЛЕН БАЛАМА!!! МНОГОКРАТНА ПРАКТИКА ПРИ ИЗМИСЛЕНИТЕ СТОКИ!ДОГОДИНА НЯКОЯ БАЛАМА ЩЕ КУПИ ТОЗИ *** ЗА ПОЛОВИН ЦЕНА И ЩЕ Е МНОГО ДОВОЛЕН :DМОЖЕ ДА Е И УРЕДЕНА СДЕЛКА ПРЕДВАРИТЕЛНО СКЛЮЧЕНА МЕЖДУ СОБСТВЕНИКА И МНИМИЯ КУПУВАЧ ТОЙ Я КУПУВА ЗА 10 ХИЛЯДИ И ИМАТ ДОГОВОР А ПРОДАВАЧА МУ ВРЪЩА РАЗЛИКАТА ОТ 425 ХИЛЯДИ СЛЕД ПРОДАЖБАТА!ОТВРАТИТЕЛНИ ИЗМАМНИЦИ!

4

Анонимен

преди 5 години

такъв *** и аз съм рисувал когато съм на три ракии

3

Анонимен

преди 5 години

след като отида по голяма нужда и на мене ми идва такова вдъхновение само че пластика ще кажете какъв цвят какъвто излезне с такъв смятам да работя белким и аз пробия в изкуството още повече че ще работя с естествени матеряли

2

Анонимен

преди 5 години

Абе, ***, това е просто една принтирана картинка. Леко размазана. Успокойте се. Започвам да разбирам, защо хората взеха хляба на журналистите... Поне половината коментиращи и списващи, са по-кадърни журналисти от журналистите. С подобни евтини, провокативни, изсмукани от пръстите заглавия наистина дразните. Между другото, в другите медии тази новина е с по-нормални заглавия.

1

!

преди 5 години

Ако продължавате с тези гoмняcaли небивалици ще ви xaкна caйта тpaйнo!