11

Партиен член

преди 5 години

А Тереза Мей ли беше ква беше нещо мълчи.Санкции, гонене на дипломати... Няма нищо.Що така бе борци за правата на човека.?

10

ЧЕРИ

преди 5 години

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ЧЕ ОТКАК СТАНА ИЗВЕСНО ЗА УБИЙСТВОТО НА ЖУРНАЛИСТА , ИСТОРИЯТА ЗА СКРИПАЛИТЕ И НОВИЧОКА ИЗЧЕЗНА ОТ СМИ.ЗАЩО ЛИ ТАКА? ТАКА Е ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ЗАРАДИ ЕДНИ МИЛИАРДИ ДА ЗАГЪРБИШ ЕДНО ДОКАЗАНО ПОЛИТИЧЕСКО УБИЙСТВО, А ДА ОБВИНЯВАШ ЕДНА ДЪРЖАВА ЗА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА. ЛИБЕРАЛНА ДВОЙСТВЕНОСТ.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако Сауд.Арабия не изнася петрол,други много бързо ще запълнят празнината.А С.Арабия ще се разпадне на малки части

8

Анонимен

преди 5 години

Срам за всички държави които се продължават да контактуват с този кървав режим.Който разрязва и разфасова политическите си опоненти.Трябват санкции от цял свят срещу саудитите.Иначе никой да не се брои за демократичен и цивилизован.До тук само Германия и Турция са твърди.А Путин е направо смешен с поддръжката си на режима

7

До 7 бай х

преди 5 години

Те ще ги отзоват, но 400 долара за барел ще разтърси и Марс.

6

бай х

преди 5 години

Защо сега цял свят не отзовават саудитските посланици ???При доказано убийство цял свят мълчи ... а при предполагаемо / нагласено/ уж отравяне на скрипал цял свят играе по хорото на краварите

5

Анонимен

преди 5 години

Ето толкова струват "ценностите" и "демокрацията" на запада, не милиарди, а една КРЪГЛА НУЛА. Милиардите само запълват вакуума. Вадиш парите и изведнъж няма значение, че тероризираш собственото си население.

4

БРАВО

преди 5 години

Дреме ми за някакъв Арабин разчленен в Турция . Много добре направиха САЩ че си затвориха Очите . Не се шегувам - България е пряко засегната - само за 7 дни Пенсионните Фондове и Взаимните фондове регистрираха Огромни Загуби - над 20% .

3

(не)случаен минувач

преди 5 години

сделки са подписани само със сащ, сигурно...

2

Анонимен

преди 5 години

Някой да е очаквал друго? Парите не миришат - основен принцип на свободата и демокрацията.

1

Анонимен

преди 5 години

за какво им е на тия толкова оръжие? освен ако не го дават на разни екстремисти!