13

Анонимен

преди 5 години

До баба мара 11А други продават кило дрехи секънд хенд на 69 лв/кг.Новите дрехи са по- евтини от износените, протрити, избелели, скъсани секънд хенд.Някога може и да е имало хубави и запазени дрехи, вече- не.

12

До 10

преди 5 години

"Ааа ха ха хах ааас ! Какво общо има министерството на околната среда и водите с дрехи втора употреба ? Целта е като всички ди сега решения: свличане на ощекожи от гърба на българските де..ли."Глупости! Как да няма връзка?Скоро цветните ни братя изкупиха 1 тон с дрехи направо от ТИР-а за жълти стотинки. Когато ги попитаха за какво са им толкова много дрехи, казаха, че ще ги горят и с тях ще се топлят. Нали се сещате какви отрови и химия се бълват при това горене. Това не е ли замърсяване?

11

баба мара

преди 5 години

втората употреба се изравни с пьрвата пьрво бяха по 1 лв за колограм и тихомьлкомсе увеличиха над 10 лв за броика и аз спрях да влизам

10

Анонимен

преди 5 години

Ааа ха ха хах ааас ! Какво общо има министерството на околната среда и водите с дрехи втора употреба ? Целта е като всички ди сега решения: свличане на ощекожи от гърба на българските де..ли.

9

Анонимен

преди 5 години

И без това струват колкото новите.

8

House M.D.

преди 5 години

Колега, препоръчвам ви да прочетете главата "Домат облага с данък лошото време" из " Приключенията на Лукчо" от Джани Родари.

7

Shark

преди 5 години

Хехе, обирджии долни. Видяха че двехите втора употреба са купуват масово и веднага измислиха как да вдигната цената. Да се задавят дано.

6

Анонимен

преди 5 години

Затова старите си дрехи направо ги пакетирайте в големи кашони и ги носете по екзотичните махали да има с какво да се отопляват хората там. Еколозите и без това не могат да излязатна глава с тях и те горят каквото си искат.

5

Анонимен

преди 5 години

Пореден повод да ни дерат кожите. ГЕРБ, сър.

4

Анонимен

преди 5 години

Икономика не се прави с данъци и такси, а с организирани работещи хора!

3

Анонимен

преди 5 години

че то ако им сложат такса, ще станат колкото новите... вместо да ни плащшат, че пазим природата, като носим дрехите до последно...

2

Анонимен

преди 5 години

Министерството на околната среда и водите се загрижи за качеството на стоките ... а че населението яде хиляди тонове палмово масло във всичко, защото за тарикатите производители е по-евтино така ???? ТОП сме по инфаркти и СМЪРТНОСТ в следствие на сърдечно съдови заболявания - но тук няма място за притеснение. Чакай първо да обложим с данъци парцалите с които народът някакси успява да се навлече за да ходи на работа за 500лв. ГЕРБ = геноцид

1

Muradoff

преди 5 години

И на клoшaритe сложете данък па дано се нaядeтe...