28

3-500Z

преди 5 години

До Анонимен 12Тя и Стефка Костадинова е "туркиня" ама ти не знаеш:)))

27

Анонимен

преди 5 години

Браво! Истински български мъж! Турче е момчето, но се състезава за България. Има национално самосъзнание. Лъчезарно, усмихнато и младо момче. Само напред и много успехи!

26

Бореца

преди 5 години

До Анонимен-Това е момиче брат!

25

Анонимен

преди 5 години

Браво, мило дете! Това момче прослави българската борба! Само напред и нагоре! Добър, истински борец! Дано жена му роди ново поколение топ борци!

24

Анонимен

преди 5 години

браво на момчето.

23

Иван

преди 5 години

До Анонимен 13Не знаех, че кик-боксьорите и плувците били толкова умни.... извиняваме се ние "простите" борци. Само да вметна, че и аз работя като програмист и като човек, който е тринирал свободна борба, бих споделил, че е доста труден спорт ( не казвам, че има лесен спорт). Борбата е спорт, в който трябва изключителна координация и концентрация и много бързо мислене в дадената ситуация.Браво на момичето, а българите да продължават да седят по кафета и баровете...

22

Марчо от Банишора

преди 5 години

Българи в спорта в България? Това беше някога, когато България беше българска държава.С евроатлантическите ценности /?/, /впрочем освен Цвъко друг никой не разбира този израз/ съсипахме всичко. Бразилци станаха най-добрите ни футболисти, турци, *** и арменци, албанци, сърби, македонци, румънци, та даже и мадагаскарци са най-високо оценените ни спортисти. Там където останаха само българи спортът стана любителски.

21

привет от Германия

преди 5 години

До СтранноЗнаеш ли защо жените са принудени да печелят медали от спорт ?! Защото мъжете като тебе и като мене не са в състояние да го направят ! Някои жени като тази красавица на снимката просто компенсират недостига от истински мъже ! Много красиво момиче , късо и прилично подстригано , чисто и бяло лице като на ангел ! Браво на момичето , татлъ амджъклъ ашък олдум сана / сладка п... , влюбих се в тебе / ! Дано още дълги години да славиш България !

20

Странно

преди 5 години

Господ е създал Жената да е нежна,красива,мила. А сега-всичко обърнахме наопаки,та даже и се радваме и гордеем с това! Какво му е хубавото на потни жени с мустаци,боркини,щангистки,боксьорки и прочие? Спечелили медал? Е,и? Прославили България? Айде бе! Предпочитам жените в България да прославят страната си с ум,възпитание,поведение,култура! Предпочитам български умни жени и добри майки,които да възпитават правилно децата си! Не харесвам "кифли",чалгарки, потни мускулести мустакати "спортистки"

19

привет от Германия

преди 5 години

Някой знае ли колко от българските спортисти всъщност не са българи ?! Тези с турските имена си личат ,но има много които са роми с български имена като Серафим Тодоров , Балъков и много други ! Като пиша този коментар не подценявам българите ,а просто пиша за статистиката ,че една много голяма част от българските спортисти всъщност не са българи ! не искам непременно да ги уважавате , а просто да знаете , че не са българи ! А това дали ще ги уважавате зависи от личната ви интелигентност !

18

Анонимен

преди 5 години

Браво, момичето е световен шампион, а вие, остроумници, кои сте?Редакторите на този сайт, ако имат малко акъл ще закрият секцията с коментари. Отврат!

17

гост6

преди 5 години

Ще УМРЕТЕ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ,че не християнка.Видя се ,че може да е мусюлманка и пак да бие! Задавате се от омраза,но това не променя фактите!

16

Анонимен

преди 5 години

Браво на това момче! България винаги е имала силни борци! На времето си спомням Назарян- добър беше, но това момче изглежда по-надъхано от него. Голямо браво!

15

Анонимен

преди 5 години

Браво за момичето , но трябва да се казват и добри неща и за хората помагащи здраво като финанси за тези успехи. На първо място такива думи заслужава спортният меценат 1 в България Гриша Ганчев даващ лични средства за това чужди борци да придобиват БГ паспорти. На времето Армен Назярян спечели златен медал от Олимпиада в борбата пак благодарение на Гришата. Скоро друг египтянин лично пред камери благодари пак на Гришата. Така че освен за футбол Гришата дава и за други спортове.

14

привет от Германия

преди 5 години

Браво на тази " българка " , развява българското знаме на големите световни форуми ! Сигурен съм ,че няма да избяга в Турция както направи покойният Наим Сюлейманов / Наум Шаламанов / ! Наим имаше мотиви ,името му насила беше сменено с българско ! Таибе Юсеин няма тези проблеми и със сигурност ще остане лоялна на България за което много се радвам ! Нека всички български граждани / българи ,турци ,роми и др. / ръка за ръка да градят бъдещето и просперитета на България !

13

Анонимен

преди 5 години

Дебeлa мъжкарана с никакви женски черти..Виждал ли си я? Че не е дебела не е, но ако те хване на кикбокс ще те попилее :)

12

Анонимен

преди 5 години

Но за този спорт акъл не се иска..Прав си. Най-много акъл се иска на конкурсите за мис.

11

Анонимен

преди 5 години

Не ми е ясно това на снимката мъж ли е, жена ли е. Не е спорт, с който една жена би се гордяла. Неслучайно сме на *** "жена" му обича да участва там. Дебeлa мъжкарана с никакви женски черти. Не е тенис да кажеш, не е лека атлетика, а борба... Имаме традиции в борбата, това е вярно. Но за този спорт акъл не се иска. Дори не бих го нарекъл спорт това. Казвам го като скиор, алпинист, кик-боксьор и плувец, който работи като програмист и плаща огромни данъци за "жената" от снимката.

10

Анонимен

преди 5 години

И пак турците отсрамват "великите" българи в спорта. Както винаги ..

9

ZZ

преди 5 години

Едно голямо браво за този голям успех! Тя е от едно село от северната част на България, в което село по принцип по стари традиции явно, имената на някои от хората са малко особенни.