49

П.Петров

преди 5 години

До МишоЗа да ти е вярна статистиката раздели броя на АЕЦ върху колите и тогава сравнявай пострадалите.Докато построим нов АЕЦ може и да се направи реактор на синтез. Идеята изобщо не е да има нов АЕЦ, а да се откраднат едни пари. Кога си видял съвременните български политици да мислят в перспектива 50 години?Всеки мандат крадат като за последно, "после ще видим какво ще правим" о.вцете пак може да ни дадат да ги "оправим".

48

67%- ДА БЕЛЕНЕ

преди 5 години

Хайде ГЕРБ да не се занимават с енергетика.Достатъчно ни е, че закриха Южен Поток, и че скриха папките от референдума на Слави, и подмениха въпросът за Белене.67% от народа каза на втория референдум - на подменения въпрос "да се развива ли ядрената енергетика - ДА!Не лъжете, че народът е казал -не, въпросът беше подменен от ГЕРБ и от творците на Законите позволили да смисълът на референдумите.А подписите от първият референдум се намериха в офисите в НС в АТАКА.Другарят Герджиков ли беше НС?

47

Анонимен

преди 5 години

Уффф, няма ли край тази трагедия???

46

Анонимен

преди 5 години

До 48Само няколко реактора,а не всичките !

45

Мишо

преди 5 години

До Атомната бомба БеленБраво, отново пропаганда за невежи. Знаеш ли коя е държавата с най-много АЕЦ в света? Ако не знаеш да ти кажа, че е по голям риска да те блъсне кола от колкото да се случи авария на съвременна АЕЦ!

44

Анонимен

преди 5 години

До Атомната бомба БеленЗа Белене добре,има риск,а за ЮП?Тръбите за газа с какво ще навредят?

43

Атомната бомба Белен

преди 5 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна атомна бомба в България. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.

42

Мишо

преди 5 години

До Един от СеверозападаДа като каза платени протестиращи. Гледам ги сега протестите на хората с увреждания и техните близки. Някак рехави ми се виждат, няма хора свирещи на пиана, няма огромни гневни тълпи. Нещо мероприятието не им се вижда перспективно на западните кукловоди.

41

Мишо

преди 5 години

До 42 Аде като си толкова начетен хайде разкажи ни на нас незнаещите от къде руснаците го взимат този газ и каква е дяловата част на проекта ЮП. Етапи на изграждане, инвеститори, изпълнители и т.н.

40

Мишо

преди 5 години

Защо толкова елементарно възприемате нещата? Не става въпрос за националния интерес на САЩ или Русия, а става въпрос за нашия. Става въпрос за това дали да сме силни или зависими? Корумпирани водени от лични интереси или интересуващи се от нуждите на държавата!

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПроекта за газовата тръба на ЮП беше ЕВРОПЕЙСКИ проект,бе умник!Нищо,че в медиите лъгаха,че е руски,тя и самата газ не е руска,но нека пропагандата да си върви и будалите да вярват,важното е да си реализираме тези проекти.

38

Анонимен

преди 5 години

До 35Русия отново ще победи , а предателите ще ги копаме в гьола на Белене ..-да ги тия "предатели" поименно ?между другото, те в какво са се клели, че да ги водиш "предатели"?готов ли си да излезеш от ес и да се присъединиш към евразийската ***?

37

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно задължително е да си реализираме целия шлем на Първанов,ако не го реализираме,ще ни изнудват непрекъснато,ще ни пълнят почвата и водата с отровни химични коктейли,ще плащаме скъпа енергия и горива!Лудост е,че имаме директен достъп до газа,а не го направихме с директна тръба,да печелим от преноса,без да минаваме през Турция.Стига вече с чуждите лобита,време да помислим и за нас си и държавата си!Направете целия шлем,заедно с АЕЦ Белене веднага!

36

Анонимен

преди 5 години

Как няма да е на дневен ред, нали новите ел. буси трябва да се зареждат.

35

Един от Северозапада

преди 5 години

А съгласуваха ли го с Американското посолство първо? Както добре знаем, даже първо подаване на оставката се съгласува посред нощ в американското посолство, а ако няма мъзможност-просто пращат някой сенатор да вкара правителството в правия път, защото другия вариант е платени протестиращи по жълтите павета, някоя цветна революция, после-поредната окупационна сила подобно на ifor , kfor , или просто коалиция на желаещите, и пак става тяхното. Нали сме верни и предвидими....

34

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

33

Анонимен

преди 5 години

Русия отново ще победи , а предателите ще ги копаме в гьола на Белене .. Затова предатели по-добре да има АЕЦ Белене да няма гьол.. Защото ако има гьол ще пълним с труповете на предателите и шпионите на САЩ и Лондон.

32

22546

преди 5 години

Какво стана с сотавката на Теменужката?

31

Анонимен

преди 5 години

Уфффффффф...

30

Анонимен

преди 5 години

Миналата година точно по Коледа платихме 1 300 000 000 грешни пари на руските пенсионери като ги взехме от българските!Това се е. осладило на ушанките и искат още да цоцат и Боко ще им го даде, защото сме овце!