24

Таню

преди 5 години

До ГостСкъпа, хубаво е, че си опитала от живота. Един ни е! Само че както виждаш е много по-лесно да си застанеш отстрани и да се правиш на Джизъс или непорочна девица и да хвърляш кал и камъни по откровените и искащи да живеят. И, обикновено, тези от лагера на критиците са два варианта - сексуално фрустрирани, живеещи с некоя изгрухтяна слоница или плехав *** и такива, които живеят на прага на сексуалното грубо посегателство, на тъмно! Малко като приказката на Достоевски за непиещите...

23

хомо еректус

преди 5 години

Брак вече не се отнася до мъж и жена - те вече не се женят. Отнася се до хомосексуалните еректуси. Те, за сметка на това взеха да се женят помежду си.

22

Анонимен

преди 5 години

Съгласен. И без това вече съм на години дето ми е трудно да правя секс едновременно с повече от 2 студентки. Така че, по - малко партньори е по добре напоследък.

21

Анонимен

преди 5 години

Всички с мнения и жените и мъжете ви знам какви сте на по 70 80 и не сте докосвали нито жена нито мъж на живо и няма и да докоснете ама се изкарвате големите експерти смешници

20

До 9

преди 5 години

Знам,че си някоя баба на 70 80 и досега мъж на живо да ти го сложи не си виждала 300 другия път по скоро 0 ла и половина

19

Анонимен

преди 5 години

Винаги трябва да си търсиш некви

18

До 8

преди 5 години

Дреми ми какво иска важното е,че кат скъса ще е с мен

17

Коня

преди 5 години

Много ми е смешна думата "брак". Вече хората без сватба живеят по-добре, отколкото тези със.

16

Неепопаднал на жена

преди 5 години

Не е попаднал на Рачка да му стопи лагерите инагъне ламарините. Жената е много люта. И съм кротък с нея. Гальовен и мил.

15

Тончо ебача

преди 5 години

Дреме и на нея!

14

Lalko Obretenov

преди 5 години

Takiva Kade se oplakvat si provalqt otnosheniqta s jenite. I v edno 90% mu se provalqt vrazkite. Sam si go pravi.

13

Анонимен

преди 5 години

До 10Направил и е услуга!

12

Тончо ебача

преди 5 години

Изобщо не търпи в това му е проблема. Като скъса с мацето си я присламчих към мене той изобщо не разбра. И още си е мацето сме е и той още "мухи лaпа"

11

Тончо ебача

преди 5 години

Да и никой не се връща повече при него. А и не съжеляват за него. Прави услуга. Никой не му се моли и не иска да бъде приятел него. Така е поискал да такава ще му е волята. Чепати са прав си!

10

Да бе

преди 5 години

Стрелецът много търпи, верно е! НО в един момент като му писне така ще те ИЗФУЙКА от живота си,че няма да имаш време да се осъзнаеш.

9

Гост

преди 5 години

Абе не мога да разбера защо само за жение се пише такива работи. В 21-ви век сме. А на мъжете вс им е позволено така ли? Абе я у лево. Аз пък съм имала над 300 сескуални партньори. Да над 300. Да ви е яд всичките. И си намерих точния човек и съм си щастлива с него. Сексът е здраве кога ще го схванете с *** си глави. Абе вс се върти около секса вс се е*ете ама колко е лош секса. Е мн сте лицемерни вие хората.

8

Анонимен

преди 5 години

До До 3Мацка кат скъсаш когато и да е остави сега кординатите си да се запознаем може и да решиш да пробваме дай фейсбук примерноАбе ти не четеш ли??? Момичето не иска с други!!!!!!!Ти золам в филм ще го вкараш!

7

Анонимен

преди 5 години

До МарияАз пък съм на 22 и си имам гадже от 2 години, което ми е първо гадже и си ми е много добре и изобщо не искам да пробвам с други.Бъди много щастлива, но искам да ти кажа, че брат ми "ходеше" с първата си любов 9 години. Ожениха се живяха една година и се разведоха. Така че никой не знае Живота какво ще му поднесе!

6

Анонимен

преди 5 години

Ти си заблуден знаеш ли на нормалните колко ни дреме дали ще е брак или няма да е брак важното е ,че има такива дет са на прапрабабати на възрастта ако не са и на повече от прапрабабати и никога не са пипали другия пол и такива дет са имали три или повече цифрено чистло най-малко три цифрено и тнт

5

Анонимен

преди 5 години

Авторката не мога да я разбера, така пише статиите все едно говори на някой. Никъде не прочетох, че някоя си жена иска се връща при козирог. По принцип козирог си е отмъстител на неговия фон скорпиона е добър. Стрелеца може много да е сгафил, но ти става приятел докато козирога си остава кофти о, веки. Всичко си е до човек и възпитание.