4

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига сте словоблудствали вие троловете не схванахте ли че разбирате само от преписване на политическа пропаганда друго не можете.А четири неща които българския родител казва на детето си на ден по три пъти са ще те пребия, ке.леш, малко лай.но и трай бе дрисль.о.И после това дете като порасне става като родителите си порядъчен член на криминалния контингент а понякога и поступва родителите че да им покаже колко добре е усвоило възпитателния метод.Нация от безмозъчни комплексирани диваци.

3

Анонимен

преди 5 години

Боя изгражда, а не разгражда. Сега не ги бият. Сега само мъмрят. Не мое мъмриш, брат. Все едно Симеон да мъмри войниците дето са се били горе ... там на Клокотница.

2

Анонимен

преди 5 години

каквото и да правите не им викайте/бийте, това ще му намали IQ. естествено че всичко може да бъде възприето като манипулация, "благодаря че ми помагаш" като "мисли му ако не ми помагаш", какво смяташ да направиш (за мен), гордея се и вярвам в теб, като "мисли му ако не ме накараш да се гордея, ще умра огорчен", всичко казано може да бъде разбрано като най-агресивната и манипулативната си форма и като контраинтуитивна проверка.

1

Анонимен

преди 5 години

Това е американския модел, при който децата трябва непрекъснато да бъдат хвалени, неясно защо. Ако по същия начин се хвалят децата в Европа, те веднага ще схванат фалша и резултата ще е обратен на този в САЩ.