15

До 15

преди 5 години

То цялата държава е фалшива

14

Анонимен

преди 5 години

Гневът е функция на социалното светоусещане, а то от своя страна зависи от образование, възпитание и в немалка степен от медиите. Понякога зависи и от реалността, ако има кой да ти я покаже. В България няма, понеже няма реални медии. Всичко е булшит.

13

Анонимен

преди 5 години

Ами вярно си е. По същата причина има твърде много гняв в България. Това е целенасочена медийна политика, диктувана от правителствата. Целта е създаване на стрес и възпрепятстване на обединението на хората срещу управляващите. Често го правят в тази "медия" тука.

12

Ха-ха

преди 5 години

Аферата с бомбите май е едно от последните издихания на Со.рос!В желанието си да привлече внимание стигна до такива жалки номера.Но пък мащаба е голям-ангажирани са всичките му храненици+подопечните медии....Тоя не разбра ли,че вече е свършен?Може би иска да завлече и демократите със себе си?

11

УХАААААА

преди 5 години

ПУТИН Е ВИНОВЕН.....НЕЗАБАВНИ САНКЦИИ.ИЗВРАТЕНА ДЪРЖАВА Е ФАЩ

10

;)

преди 5 години

Тръмп е фалшива новина!

9

Анонимен

преди 5 години

До 1 напълно вярно само дето си по- прав отколкото предполагаш това не са само черти на общество вярно на долара тия неща са причинени от вярата в долара.Знаеш ли кое е най- гнусното в днешните нацизъм комунизъм и демокрация- че за разлика от оригиналите в тях няма никаква идея а само финансови сметки.Ако Хитлер чуе че някой подкрепя нацизма защото ще си запази високия доход или Сталин чуе че някой ще е комунист защото това ще облагодетелства финансово класата му биха се обърнали в гроба.

8

Анонимен

преди 5 години

До Пустиняк Наистина е много празно в главата ти.

7

АзВечеСъмТе

преди 5 години

Браво Тръмп е истински пример за подражание.

6

Пустиняк

преди 5 години

И това доживяхме, този слабоумен демагог неприкрито да хвали и насърчава тероризъм по символите на американската демокрация, от своите ултра-радикални, примитивни колкото ИД, фанатици. Надявам се това същество един ден да бъде първият бивш американски президент в затвора. Като бизнесмен е бил обвиняван десетки пъти за финансови измами, но тук вече имаме непрестанни случаи на държавна измяна.

5

Аноним 4, 5

преди 5 години

Продължавайте с мъдростите. Защо спряхте? Аз съм почитател на мъдрости, закачки, смешки, експертизи, майтапи и задявки от Долините на 13 воина. Пардон, Д ,.О., В .Л.,Я , К,.А.

4

Анонимен

преди 5 години

Отново крайно адекватна реакция на Тръмп. Този човек е безкрайно точен. Голямо уважение, такъв политик не се е раждал никога. Може би и ние трябва да потърсим политиците в бизнес средите - само там хората имат ясна преценка за ползите и загубите в реалността.

3

Анонимен

преди 5 години

Правилно.Като армията застреля 200-300 клошара ония ще си ходят обратно.Нали там си гласуваха за Мадуро?Той каза че ще громи Америка и ще направи всичко безплатно.И като никой няма да плаща как ще има държава?Изобщо бедните прости и мързеливи хора им дай само обещания че всичко ще им е безплатно а те ще лежат къркат и друсат латино-чалга по цял ден.И после що няма ток и водата спря и хляб няма?Е разбира се винаги могат да отидат в някоя уредена държава на социални помощи.Те на тва разчитат.

2

Ние Българите

преди 5 години

До баба мара За наше съжаление и ние за тези 30 години се превръщаме в същите ***.не ми се иска да е така , но е факт.

1

баба мара

преди 5 години

гневьт е плод на неравенството беднотията несправедливостта антиимигранскитенастроения алчността за печалба от орьжието тука не става вьпрос за фалшиви новини а за едно консуматорско общество кьдето единствената ценност е успеха идолара