8

Анонимен

преди 5 години

Колкото по висока е средната продължителност на живота, толкова по голям процент хора боледуват от Алцхаймер и рак. От всички заболели от рак тези под 20г са под 1%, тези над 50г са 9 от 10 от случайте на рак. На 40г шанса от рак е 1 - 69, между 60/70г вече са 1 - 27. 18век средната продължителност е била 40г, нормално тогава да няма толкова ракови и деменционални заболявания.

7

Фалшива новина

преди 5 години

Болестите на мозъка ще се увеличават заради вредна храна, стрес, ваксини, електромагнитно облъчване.

6

Анонимен

преди 5 години

Това е болестта от която се страхувам най-много и бях убедена,че скоро ще се намери лекарство.Никоя друга болест или състояние на организма не са толкова плашещи като алцхаймер и слепотата на човек.Дано това лекарство стане по-бързо достъпно!!!!И дано и след тестовете върху хората успехът е същия!Страхотна новина

5

acca

преди 5 години

4 - Of all the people who have Alzheimer's disease, about 5 percent develop symptoms before age 65 - я пак помисли?

4

Анонимен

преди 5 години

Пак някой нещо не е разбрал. Алцхаймерът поразява предимно млади хора. Тези над 65 г си имат деменция в следствие на мозъчно-съдова болест.

3

Пет

преди 5 години

Алцхаймер е болест обикновенно на по старите хора...колкото по стари...толкова по забравят.. в западна Европа и Америка хората живеят по дълго...в България умират по рано...затова и по малко Алцхаймер болни. Обикновенно бг мъжете умират от последсвията на цигарите и алкохола...а не от Алцхаймера!

2

баба мара

преди 5 години

гмо храната и стреса да се докажеш да успееш да забогатееш с цената на всичкоса в основата на болестта

1

West Side

преди 5 години

Калифорния не мисли за нас !! Сега , след като ще излекуват Алцхаймера на старците в Италия и Испания, тези жени ще останат без работа и ще се върнат тук, за да мизерстват ..... Тцтцтц !!