14

,.,.,.

преди 5 години

Турски граждани изобщо не трябва да се приемат в България.А и тези с двойното българо-турско гражданство е крайно време да се ориентират само с едно-на юг от нас.

13

Анонимен

преди 5 години

До БългаринПоследните месеци станаха няколко взрива на банкомати. Все молдовци. Та имай едно наум кого приемаш.

12

Анонимен

преди 5 години

Изпъдихте си народа,а сега приемате чужди!СРАМ!

11

Друг

преди 5 години

У- краинците са отворили шлюхопровода!! Поколението след 1989..да питат по знаещите какъв провод е това

10

Анонимен

преди 5 години

Стига лъгахте бе под други причини никакви бежаци не се крият а бягащи от фашистките режими в Турция и Украйна умишлено не казах руснаци защото те са от традиционните емигранти и количеството им винаги се е въртяло около тези цифри.

9

Българин

преди 5 години

Бих приел украйнци, молдовци, арменци, грузинци и беларуси на драго сърце, обща религия и близки народи, но останалите защо???

8

...

преди 5 години

От Украйна идват най-вече крадци, разбивачи на банкомати, фалшификатори и някой друг турист. Какво е за предпочитание - бели бандити или черни туристи ?

7

до 6

преди 5 години

няма как да сме като другите славянски народи , понеже не сме славянски народ.да забелязваш някакви външни разлики между примерно един висок рус синеоок поляк и съответно нашите мургавеещи трътлести сънародници ?генетично сме далеч по-близо до турците и затова ня тях им харесва тук

6

M XXVI

преди 5 години

Ба,хти никога няма да можем да бъдем, като другите славянски страни, бели и горди.... Руснци и украинци да идват ОК, но турци братче......

5

Анонимен

преди 5 години

11000 - това число скоро ще стигне разждаемостта .Но освен част от турците , другите не ги виждам да се задържат дълго в задунайската губернийка .

4

Евролюб

преди 5 години

Полша - единствената държава с икономически растеж по време на финансовата криза, води с вноса на работна ръка в ЕС. Нямат спиране

3

Анонимен

преди 5 години

До До 1 Къде видя цифри бе смотльо говоря за понятия като подслон и престой чети поне преди да пишеш глупости

2

До 1

преди 5 години

Кои точно цифри не се вярват на предубедената ти кратуна?

1

Анонимен

преди 5 години

Хайде драскачите оправете си понятията на мен поне ми се струва, че между подслон и престой има малка разлика иначе не е лошо, че поне около половината са бели хора.