41

Анонимен

преди 5 години

Тоя кво се е ухилил като печена тиква?

40

Анонимен

преди 5 години

Започват да пушат, пият и се дрогират от 14-15 годишни. Раждат непълнолетни, раждат по няколко увредени деца заради помощите. После държавата да плаща за безотговорното поведение на такива "майки" и обществото да им е задължено - защото създават" цвета" на нацията. Това е истинската наглост и цинизъм.

39

Анонимен

преди 5 години

Цяла седмица чета как майките били политически амгажирани! Дойде време да вметна, за да разберат тъпоъгълните гербери, че всичко е политики! Както политически обвързани бяха умните и красивите, които свалиха Орешарски, като там даже бяха платени! Не ви е срам!

38

Анонимен

преди 5 години

Няма проблем ресорният зам мнинистър председател да отговаря за хората с увреждания! Проблем е, че това недоразумение Симеонов е зам министър председател! Разбра ли ***!

37

анонимна

преди 5 години

Не завиждайте на парите на децата с увреждания,не знаете какво е,така че тихо по този въпрос!Проблемът е точно във фалшивите ТЕЛК-ове и Социалните служби след това.Ромките взимат ТЕЛК,а после и всички видове помощи,а за нас....няма,защото имаме по 1 или 2 деца,и един родител работи на договор.а другия е пенсионер по болест.Ако се направи проверка в социалните съм сигурна,че поне 80% от парите ще отидат при *** част от населението!

36

Анонимен

преди 5 години

какво цоцане сега ще падне през ТЕЛКовете - вече дадоха половин милиард на майките с увреждания. 700 000 фалшиви ТЕЛКА-а има. сума ти ти ромки сега ще искат ТЕЛК, а законът е "закован" за ТЕЛК-а. сега ще има милиарди напомпване на пари през "кухи" Телкове", даване на данъчни привилеги, даване на безплатни паркоместа и какво ли не.

35

Анонимен

преди 5 години

Евала - махахте ТЕЛКОВЕТЕ и ще гласувам за Валери Симеонов. пълно е с фалшиви ТЕЛКОВЕ лично съм виждал много случаи. А колко хора паркират без да са инвалиди, защото имат ТЕЛК - не е истина. Забранете тези 4 букви от азбуката.

34

Анонимен

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин

33

Анонимен

преди 5 години

Това само доказва, че майките са политически ангаживарани. 4 месеца спаха, а сега искат да го махнат за да сложат човек на ДПС и БСП.

32

Анонимен

преди 5 години

Нагли и цинични сме какъв е проблема? На мен така ми звучи зададен този въпрос. Това е пълна подигравка с народа. Тези съвсем ни взеха за стадо.

31

Петър Петров

преди 5 години

Бойкооо, Бойко! Престани да назначаваш такива *** за министри! Този по цял ден мисли и умува, а накрая прави това, което му наредят. Така няма да стане...

30

анонимна

преди 5 години

че се очаква по сто лева целеви помощи за отопление допълнително да получат хората, които попадат в обхвата на уязвимите целеви групиНие сме 3 членно семейство с доходи 550+238,74 ,аз съм с ТЕЛК 1 група с онкологично заболяване и бях отхвърлена от тези помощи,дохода ни бил висок.Та кой ги взима тези помощи ?А социалната интеграция е подигравка...за лечебно хранене и лекарства 11.25 лв. и толкова за транспортобщо 22,50лв.

29

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е самият Шимеонов. Оставка и да се върне на село. Там да раздава акъл и мисли пред служителите на Скат. Този сега го готвят като острие срещу правата на работниците. Гела, Кира и другите наематели на труд искат час по-скоро да орежат правата на работниците и да си купят по още един вейрон или друга извратения.

28

Анонимен

преди 5 години

Правилно, приема се.

27

реалист

преди 5 години

"Предложението е от 4 месеца, а никой не е възразил досега" Сега си показа истинското лице, сега възразяваме.

26

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е изключетално тежката форма на гьонсуратлък на другаря Симеонова. Както и на цялата Ви шайка.

25

мдаа

преди 5 години

Какъв е проблема г-н министър - Вие министрите заедно с тиквата премиер сте проблема. Всъщност не сте прблем - Вие сте *** от изказването на проф Христов.Преди месеците за които говориш *** непоръбен, децата инвалиди не бяха "... уж болни".Така, че *** мазен затваряй си гнусната муцка и не се дръж, като ***, на какъвто приличаш!

24

Анонимен

преди 5 години

До ДенТова тролене вече не върви. Върви в патриотарските медии да пишеш глупости, че 1/2 от заплатата ти отивала за инвалидите.Пенсията на *** се стопи заради поголовното поскъпване на всичко. А не заради инвалидите.Ще чакаш до юли. Вашите хора казаха 5.6% на лято за пенсиите. Това е решението на вашите хора. Няма какво да се правиш на жертва пред нас. Кой знае ти самата каква заплата получаваш и можеш да помогнеш на майка си.

23

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникНаписаното от теб е откровена лъжа. И вменяване на вина на обикновените хора.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Прав съм. Нашумя се в медиите в Бг и това даде отражение на чуждия печат. Досега чуждите медии не отразяваха тежкото положение на инвалидите в Бг.Заради отзивите в чуждите медии, Валери се извини.