8

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТака звучи. Но за да съдим по реалистичен начин, трябва да имаме достъп до оргигиналните постановления от институциите.

7

Типично

преди 5 години

Българи си правят мръсотии с помощта на евроинституциите

6

Минувач

преди 5 години

Преди години, когато военните от САЩ проучваха условията за живот на своите войници в съвместната ни база у нас, изпратиха минерални води, произвеждани у нас за изследвания в САЩ, под контрола на FDA. Одобриха единствено Девин.Не използвайте непрекъснато само една марка вода.

5

Анонимен

преди 5 години

не съм юрист, но от мотивацията на съдебното решение, разбирам че понеже Девин било малко и неизвестно населено място, следва че то няма права над собственото си име.

4

Анонимен

преди 5 години

НиШо не разбрах. Обяснете го малко по-просто.

3

Анонимен

преди 5 години

Ха.. ха.. хасковски ***, водата е в пределите на града , да не става въпрос за втория извор май май, няма никакви мини наоколо изтърсако, едвали си ходил някога там . Тази държава е пълен смЕх.. , аз лично съм пълнил пробите за патента от фрезениус Дойчланд преди 20 години , единствена за износ извън граница тогава ,града си е хубав, водата най-качествена от всички в БГ , природата непокътната, а изворната вода е незаменима.. . Радвай се българино на благата който ти предоставя природата и ги пази за следващото поколение, да се радват и те... .

2

Inatut

преди 5 години

С други думи Тур за ДПсс и балдаран

1

а съдиите ?

преди 5 години

таз вода я вадят до мините, до радиацияедва ли бих я пил !