9

Анонимен

преди 5 години

Странно ми е, как ще спрат всички да снимат с телефоните си =D

8

Гошето - малкото

преди 5 години

Леле мале - ще има два часа виене.Поне да беше лятото концерта че да избие малко комари.

7

Пепи

преди 5 години

До Анонимен Лейди Гага беше на върха на славата си - първоначално беше за стадион Васил Левска,после в зала арена Армеец - едвам едвам продадоха някакви билети,та не отмениха концерта.Тия дето ги цитираш имат 3-4 песни.Даже този Ед има две.Адел има 3-4 хита в България.

6

Анонимен

преди 5 години

Тази Таря Турунен сигурно ще прави концерти в България, докато се пенсионира! Също Апокалиптика и прочие финландски готик метъл банди, които си пеят от 20 години . Че и 50 лв билет. А нещо за феновете на качествената и актуална поп музиката -нещо като Ед Шийрън, Адел......?Човек ще каже, че у нас са най -големите металисти на света! хаха Или ще е чалга или метъл!: /Типично бълг. вкус

5

Анонимен

преди 5 години

тва казвате не е реклама , тъй ли?...

4

Анонимен

преди 5 години

Най велик е Фики Стораро.

3

Медковец 99

преди 5 години

До Фен на NIGHTWISH: Що, какво й е на Флоор Янсен!? Пее не по-лошо от Таря, и не се изживява като примадона!

2

Анонимен

преди 5 години

Кой го е излъгал Стратовариу, че може да пее?

1

Фен на NIGHTWISH

преди 5 години

Тария е уникална певица. Няма втора като нея, но тя както и предишната и група Найтуиш направиха огромна грешка като се разделиха. Така загуби и тя и бившата и група. Комбинацията беше уникална, но сега и Найтуиш вече не са същите с вокалистката им, а също и с предишната такава. И двете им вокалистки за нищо не стават, няма го това звучене на групата, както и гласа на Тария, който беше завършващ. Жалко.