12

Анонимен

преди 5 години

ADCETRIS се плаща от НЗОК и е част от стандартния протокол за лечение и консолидираща терапия на всички пациенти с това заболяване, претърпяли автоложна трансплантация на хемопоетични стволови клетки.

11

Pen

преди 5 години

Прости *** оправете си заглавието! Какво трябва да означава "Да подадем на ръка на Ивелина!"?

10

Име

преди 5 години

Ивелина, ти не си сама! Ние ти подаваме ръка и се Молим... на плужеците, които ни ограбват ежечасно! искам някой иконо-мист да ми даде числа, колко милиарда НЕ отиват за целите, за които са предназначени и да ме обяви за лид, защото тези цифри не са милиарди, а в пъти повече!

9

Име

преди 5 години

сега виждаме разликата между кардашиян-мардашиян и обикновените жени, които имат нужда от надежда за живота (не въ живота), но не за по-тесен таззз... кофти ми е за това дете, но зелени и червени участват само с големите концерни в медиите си...

8

Име

преди 5 години

"защото" е "безбожно" прав! богатите, техните подопечени политици, медиите им..., ако намерят дебела сметка в това, да помогнат на това момиче, поне в зоната на "надеждата", те могат да проявят "любовта" си, във "вярата", че ще спечелят предизборно и те някоя и друга кинта от есемеси...

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Защото това че ADCETRIS е в позитивния списък не значи че се плаща от НЗОК.

6

Анонимен

преди 5 години

ADCETRIS е в позитивния лекарствен списък от 2013 г. Защо са необходими средства на болния за закупуването му?

5

Анонимен

преди 5 години

Богатите хора само в България са стиснати но не всички.Има си клошари които и трилиони да имат пак ще треперят за всяка стотинка.Има си и ларж хора.Но да не отплесваме темата.Да и пратим някой лев на момичето дано я оправят.За сега нещата се развиват благоприятно според статията почти на 95% е готова.

4

До2

преди 5 години

Ами баце аз ще те светна. Те богатите, не са богати защото са ларш, а точно защото са цинци и лазерен лъч неможеш да вкараш. На горкото момиче надеждата е в обикновеният отруден човек.

3

Защото

преди 5 години

Богатите пари не дават.Фармацефтичната индустрия е един бизнес.Безбожни пари за лечение на едни бедни страдащи,които трябва да бъдат събрани от други бедни и страдащи.Отвсякъде биваме грабени като за последно.Гаден свят,гадна система...

2

месара

преди 5 години

продължавам да се чудя, при толко богати в тая държава, защо не помагат на такива хора(изключвам политически поръчковите протестиращи (майки) дето системата ги убивала), държавата да ги облекчи в данъците, или да има анонимна банкова сметка за такива случаи?! защо трябва да просят за живота си? толко млади хора и деца си отидоха!

1

1

преди 5 години

Плащам здравни осигуровки. Да искат пари от здравната каса.