25

Анонимен

преди 5 години

Умират щото са се напушили до припадък.

24

ШИШИ

преди 5 години

като копна Булгартабак сега не може да контролира бизнеса с наргилетата и газ пикае. Понеже са 18 000 пъти по-безвредни, модерни, популярни и забавни, сега гледат как да прокарат закони да ги затрият. Всеки знае, че "тютюна" в наргилетата е екстракт от плодове и глицерин, обаче тези стоки не подлежат на акцизи и други законни методи на крадене. За това цялата държава е ангажирана да направи спешно закони и наредби за тяхното затриване по какъвто и да е абсурден начин...Събудете се!!!!

23

ники

преди 5 години

А аз като съм рибар какво да ги правя рибките след като ги хвана?Това пак някаква новина за вегани и подобни ...

22

До 18

преди 5 години

Трябва защо пък трябва да съм инфантилно мекотело като теб, което изпада в драми заради някакви рибки? Ами дай обявим траур, защото точно в този момент загинаха 10 хил. бактерии.

21

Анонимен

преди 5 години

Колко сме пропаднали. :)

20

Анонимен

преди 5 години

То и ние живеем, живеем, пък вземем, че умрем.Някой от тук пишещите замисля ли се, че написаните от него коментари могат да го надживеят?

19

Анонимен

преди 5 години

Никой от коментиралите не е прегледал новината. Заглавието е подвеждащо. Рибките не са в наргилето. Какво коментирате и цъкате минуси и плюсове? От друга страна обаче рибките *** заради честото местене наляво-надясно и от с мяната на температурата на водата. Ама кой да мисли...

18

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите, се чудя кога започнахме да ставаме толкова биздушни.... Имало много проблеми, по-големи от тоя.Ами има, но значи ли че трябва да тровим и измъчваме животинките, щото то и без това обществото ни е оскотяло от всякъде? Нещата във всяка сфера започват от малкото! За прозореца на Овертон да сте чели?

17

Анонимен

преди 5 години

Никой не чете или слуша за какво става дума в новината. Вече 15 човека коментират само заглавието. За съжаление това е за всички новини, не само за маловажните. Ниска култура, абсолютем мат'рял.

16

bibbo

преди 5 години

баси и проблематиката, за някви *** риби, те океаните останаха без риба, тука за некви риби ще занимавате обществото, ми че има демографска криза не се вълнувате, че всяка обществена поръчка се краде, че сме най - бедни в ЕС не ви вълнува, да ..и рибите и чудото!

15

Наргилето е отрова

преди 5 години

Световната здравна организация излезе със специално предупреждение, че наргилето в никакъв случай не е алтернатива на цигарите. Димът от него по съдържание на никотин, канцерогени и въглероден окис превишава много повече цигарения дим, а една употреба на наргиле дневно се равнява на десет изпушени цигари.Резултатите от лабораторните изследвания показали, че в устройството се съдържат стафилококи и гъбички. Освен това, димът от наргилето съдържа и редица допълнителни канцерогенни вещества.

14

АнонимеН

преди 5 години

ВОДАТА В НАРГИЛЕТО СЛУЖИ КАТО МИНАВА ПУШЕКА ПРЕЗ НЕЯ ДА ГО ПРЕЧИСТВА!НЕ СЛУЧАЙНО РИБИТЕ СА НА ПОВЪРХНОСТТА МОЛЕЙКИ СЕ ЗА КИСЛОРОД!!!ТОВА Е ВАРВАРЩИНА !Я ОПИТАЙТЕ ДА ДИШАТЕ НЕЩО ДРУГО ОСВЕН КИСЛОРОД ДА ВИДИТЕ КАКВО ИМ Е НА РИБКИТЕ!

13

БОКО

преди 5 години

ИЗВРАТЕНО УДОВОЛСТВИЕ ЗА НИСШИ СЪЗНАНИЯ...

12

Анонимен

преди 5 години

Журналистката, въпросът в заглавието сериозен ли е или просто се чудиш как да си по-оригинална?Следващият път ги хвърлете в сярна киселина и после се чудете що така дори изчезват.

11

DO 9

преди 5 години

До До 5Явно си типичен представител на за жалост настоящото ни общество.Озлобен, нехуманен и агресивен към всяко по-хуманно мнение.Предполагам и че защитаваш В.Симеонов в случая с майките.Не става въпрос за приравняване...а за елементарна, елементарна култура и чувство за хуманност.И най-малкото...което явно ти липсва...да си по-добър индивид.Явно, не си. Скрий се някъде в панелката си и не ни занимавай с глупостите си.

10

Анонимен

преди 5 години

Чиновник = Бездаренн ***

9

До 5

преди 5 години

Приравняване на хора с животни - типично за веган сектант. Не е далеч деня в който вашата секта, ще се преследва от закона, социопатско терористче. Да на мен ми дреме за тези рибки, ще отида да си купя, ще ги изсуша и ще ги изпуша публично - какво ще направиш ти сектанте?

8

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието уж сте бедни, обаче винаги намирате пари за айфони, заведения, маркови дрешки, коли и явно ви остават и за "екзотични наркилета". Абе и с пари и без пари, няма как да скриете, колко сте ***.

7

Анонимен

преди 5 години

Страшна новина .... топ на БГ журналистика, липсват нехетеросексуални новини и смяна на пола ...

6

Ненормална работа

преди 5 години

Собственикът на заведението 100% е някакъв садист. Едва ли това му е единствена изцепка