25

alex2

преди 5 години

И гърците се правиха на големи ербапи ама като един понеделник банкоматите им показаха среден пръст клекнаха !

24

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво,ЕС има много недостатъци,но ако се разпадне може и да е по-зле,просто ще попаднем на други господари,а нещата ще са същите или по-зле.

23

гост

преди 5 години

когато се копира нещо ,винаги има грешки,акГО бяха кръстили тоя СЪЮЗ евргеЙски нямаше да има такива проблеми ,А ТОЙ СИЕ Е такъв,иии стотна от стотинката НЕ даеам на такива мошенници подкрепящи правителства , А НЕ ДЪРЖАВИ

22

Анонимен

преди 5 години

Немците се обособяват все повече със северното евро и присъщата му строгост и ред, а Южна Европа си работи в условията на южното евро. Да, еврото е едно и също засега, но на юг то си е южно- какви са лихвите по кредити у нас; колко се чака по границите, че не сме в шенеген, и изобщо къде е интеграцията? Интеграцията към южно евро става все по- силна и неизбежна от интеграция в еврозоната и северните талибани ще разрушат ЕС, а не глупостите за корумпирания юг, които имат и расистки привкус.

21

noFreeman

преди 5 години

Нищо подобно... реват третите полове защото Италия подава ръка на Русия и се *** от страх какво ще стане ако в очите на европа Италия уж рухне... няма да има цоцане. Не лъжете хората че евросъюза храни държавите... напротив обира ги като октопод... идва края на евротретополовите...

20

Анонимен

преди 5 години

До до 22"СЛЕДВАЩАТА ГЕРБЕРАСТКА ПРОМЯНА НА НПК ЩЕ Е : А АКО ЗАДЪРЖАНИЯТ Е ИНВАЛИД, ПЕНСИОНЕР,БЕЗРАБОТЕН ИЛИ ПОЛУЧАВАЩ НЯКАКВА СОЦИАЛНА ПОМОЩ И НЕ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ, ТО СЪЩИЯТ ДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛВАН НА МЯСТО!"

19

Анонимен

преди 5 години

При Жан виденов не беше нито в ЕС, нито в НАТО.Е и?Хубаво ли ти беше?Не ми разправяй кой бил виновен.разправи ми хубаво ли ти беше извън ЕС с 3 долара заплата.

18

Стамат

преди 5 години

Италия е втора след Великобритание (ако не я изпревари...)

17

Анонимен

преди 5 години

Популисти и радикални са всички които не са съгласни с една купчина извратени либерали финансирани от Сорос! Този който иска да запази страната си от ислямизиране, да запази държавността, суверинитета, националните си ценности и не иска да бъде разграден двор, е радикален и популист! Европа никога не е падала толкова ниско!

16

Анонимен

преди 5 години

"Дойче веле публикува коментар от Бернд Ригерт."Необходимо е само да прочетете следващото изречение след цитата и ще ви стане ясно, че "*** веле" за ЕС е нещо като "Работническо дело" за СССР.

15

Анонимен

преди 5 години

И на този фон, ние се натискаме да влезем в еврозоната? За да го отнесем за италианците и да запълним трапа с резерва си? Имат ли глави нашите управници? Те са за ....

14

Анонимен

преди 5 години

Всички български изобретения и богатсва са в чужди ръце,не са в български,ще ви дам аз едно точене,другите точат от България,същото е в други европейски държави.Само четири-пет държави са добре в ЕС,останалите държави са използвани и източвани.

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко си мислите,че точат пари от някакъв си европейски бюджет в който повече вкарваме средства, отколкото ни дават,защо не се договорите да излязат всички чужди компании от дадена държава,а самата държава да си притежава богатствата и да печели,като с тези средства издържа населението си?Та ние не можем да продаваме дори собствените си лекарства извън България,а само чужди фирми могат,дори киселото българско мляко с известните си полезни бактерии не можем,защото и друг е взел правата

12

реалист

преди 5 години

Каним всички разтревожени италиянци да живеят в България, защото сме стабилни финансово и икономически. Ако не вярват да питат Мутрата, който не краде.

11

Анонимен

преди 5 години

Всички сега ще кажат нещо за евразийския съюз за него само едно ще кажа първо и той имаше финансова криза но държавите в него не започнаха като в Европа всяка да дърпа бюджета лък себе си а го събраха поделиха и излязоха от кризата.Русия пък върлия защитник на националния суверенитет го защитава само в Европа а в евразийския съюз Русия е единствената държава която иска премахване на националния суверенитет но не може да го прокара, защото Китай гласува против.

10

Анонимен

преди 5 години

На италианските юнаци като на нашите впрочем им е много хубаво като източват еврофондове но чуят ли че нещо трябва да дават зле им става.Все едно и също желание да ядеш без да плащаш.Те какво мислят че ако са в евразийския съюз там правила няма и не се плаша такъв съюз който да е без общ бюджет и правила никъде няма.Интересно по целия свят се създават все по- големи и могъщи съюзи само в Европа националния егоизъм произвежда малки биещи се държавички готови за колонии на новите супердържави.

9

Анонимен

преди 5 години

БРЮКСЕЛСКИТЕ ГОСПОДАРИ СЪВСЕМ СА СЕ РАЗГАЩИЛИ.ЗЪБЯТ СЕ НА ПОЛША, НА УНГАЕРИЯ, НА РУМЪНИЯ, СЕГА НА ИТАЛИЯ.Да не вземат да счупят накрая Евросъюза, както казва великият вож Винету.

8

Нестор

преди 5 години

Forza Italia

7

V

преди 5 години

Докато не фалират банките и държавите нищо няма да се оправи.Не може в ЕС държавите да са най-големия бизнес .Задушава се вътрешното потребление като се разчита основно на германския износ.А какво да правят другите?Освен това всички системи се конкурират.А това е най не конкурентната в света.Най добре би било да се сложи край на това ;)

6

Анонимен

преди 5 години

Да чупят :-)