8

Анонимен

преди 5 години

И всичко това е отразено в медиите до степен на отвращение , всичко за тези комични бомбички, но затова пък много рядко някой изобщо споменава за ежедневните бомбардировки и геноцид от страна на Сауд в Йемен... Но нали оръжията се купуват от САЩ , Англия и т.н.

7

лошо

преди 5 години

За втори път в рамките на 14 дни,фондовия пазар в САЩ рухна,идва нова по жестока икономическо финансова криза.

6

Хм

преди 5 години

Какво е общото между всички тия?Ами слуги са на СО.РОС и са БИВШИ!То и Со.рос вече е бивш властелин на Света.Е,явно не могат да се примирят с актуалния си статут и искат да привлекат внимание.Too late,както се казва.Впрочем и CNN изквичаха,че ги атакуват....Нормално-и те са от същия отбор.

5

Анонимен

преди 5 години

Подозрителна пратка от Масква и до бившия вицепрезидент Джо Байдън

4

Анонимен

преди 5 години

Демократите си правят постановки.Някой им пратил бомби ама те не гръмнали щото не били бомби.Видите ли и ние страдаме.Кой ще си играе да им прати бомба която няма да се взриви след като в САЩ е по-лесно да си купиш най-далекобойният снайпер да му сложиш оптика която прилича на малък телескоп и да застреляш някой от 2 километра даже няма нужда и да си там в нета продават джаджи за дистанционно стреляне.Смешни са.Антракс няма ли поне като миналия път? И защо ме блокирахте нещастници?

3

факт

преди 5 години

Я Американците са се събудили от кошмара "демокрация"и разбраха че живеят в диктатура... ....

2

Още хумор

преди 5 години

нали вече ви съобщиха, че "ПОДОЗРИТЕЛНИТЕ" пратки си останаха сега само ПРАТКИ. Давай днес, вече трета статия от рубриката Задявки в нета. Не можахте да искарате до" викенда".

1

Анонимен

преди 5 години

Горе-долу можете да видите кой с кого е свързан, до момента такива пратки са получили Обонго, сем. Клинтън, Байдън, СОРОС...