27

Анонимен

преди 5 години

ВАЛЕРИ ВЕЛЕФ-ПФУ КОЛКО Е ОТФРАТИТЕЛНА.

26

Анонимен

преди 5 години

Валерия Велева? Че, тая е директно свързана с голямото задкулисие, дето управлява държавата. Тия същите, дето подариха ТЕЦ Варна на Доган. Тия същите дето раздаваха червените куфарчета. Тия същите, дето дърпат конците и на ***, и на Бойко, и на Доган и пр. Сега искат да свалят Б.Б, легално. Най-лесно е да ударят патриотите,врят от ченгета. В скучая ,Симеонов е най-откровен и трябва да се удари. Защото говори истини, които засягат задкулисието. А майките са т.ъпи маши.

25

Анонимен

преди 5 години

Народ ли? Къде го този народ?аз виждам 300-400-500 човека по площадите, поливината поне платени от БСП и Слави Трифоновпрестанете да работите със комунистически термини. "Народ" е класово понятие отпреди 9 септември. Той и Валери Симеонов е от народа, и Волен е от народа, и майките са от народа. Това че си от СЪСЛОВИЕТО на властта не те прави по-малко от народа.

24

избирател

преди 5 години

Държавната се крепи на слабостта на народа!!!Раждане без кръв няма!!!Само ние от цяла пос комунистическа Европа се опитваме да минем с тиха революция!!!

23

До 23

преди 5 години

Кой си ти че ще предлагаш алтернативи бе???

22

Хахаха...

преди 5 години

Цецко дали спи или се върти кат крастав...??

21

Валерия Велева

преди 5 години

къде си вярна ти любов народна

20

Анонимен

преди 5 години

Има две алтернативи - БСП плюс ДПС- пълнен апокалиспис и Разруха - или Герб и финансова стабилност и постепенно замогване, но невероятна простащина. На който не му харесва - да си гласува за БСП, но после да не реве като фалира държавата с 200 милиарда външен дълг, 10 000 процента хиперниция, 200 проценат безробитица и фалирали банки - на фул, със спрени еврофондове

19

Анонимен

преди 5 години

Добре сме се докарали, щом "държавата се крепи" на който и да е индивид! Не дай Боже да се наложи да я браним и да видим, че "крепителите" ги няма! Щом те е страх да се извиниш и/или да подадеш оставка, или да я поискаш ... за какво ви плащаме заплатите? А военният министър дори не посмя да изрази позиция, а извади опорките с БСП и ДПС! ПОЗОР!

18

Анонимен

преди 5 години

АБе аз да съм на мястото на Бойко ще накарам да глобят всички майки които от утре имат наглостта да се появяват напротеста и да не им дават парите.Не може хем да искаш ръката да те храни (правителството дава ПОЛОВИН МИЛИАРД), хем да хапеш ръката (искаш да падне правителството).Ало майките, кажете че се отказвате от тези пари и от всички поправки в закона и, и готово - Бойко да хвърли оставката и връщаме старото положение.

17

Велева, извини се бе

преди 5 години

кога ще се извиниш че пееше пред Парламента СРЕЩУ народа, когато той гореше Парламента, а днес си света вода ненапита. Навремето бе дежурната к---а на Тошо Тошев, агента на ДС, а днес си никоя и се чудиш къде да се припелиш.

16

Анонимен

преди 5 години

една домашна помощница - 400 до 800 лева. Дайте ми 1 милион и съм съгласен да изхранвам в следващите 30 години един инвалид. Убеден съм че повече от половината пари ще останат

15

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой си увеличи заплатите? 550 милиона дадохме на 500 ***. по повече от 1 милион на мама. ОБаче другата година като пискате да се индексират заплатите и Горанов каже - трябва 1 милиард, няма пари ще почнете да мрънкате. ЕТо го половината от този милиард. Какво произвеждат инвалидите? Майките за тези пари да си хванат гувернатки и да работят за икономиката на обществото

14

Валерия Велева

преди 5 години

Къде си вярна ти любов народна???

13

Анонимен

преди 5 години

Е как да не се крепи. Тамън си увеличаха заплатите, затоплиха си местенцета и сега да се разртуря седянката - не върви. Повече от 100 души не са нужни в тоя парламент. 100 със секретарките даже. Само търкат мокетите и харчат тоалетна хартия.

12

Анонимен

преди 5 години

Ще ми обясните ли разликата между Корнелия Нинова и Цола Драгойчева. И Цола се биеше как защитава феминизацията на обществото, първата жена-комунист на такъв важен пост...но заради едното СЪМНЕНИЕ, че бащата на детето й е изменник на каузата (по-късно се е доказало че е невинен) тя завинаги се отрича от него и позволява на сина си да го вижда, а отделно - връща си майчиното име. Каква любов, каква преданост на Партията! А именно бремеността я спасява в живота!

11

Анонимен

преди 5 години

Е, сега ще повярвате ли че протеста на майките е политически. Три дена червеният Слави, който се мъчи да измести ОП за да си направи партия, не мъкна да критикува Валери. Червената Мая Малонова се влачи там където я канят и където не я канят, за да насъска протестиращите. Корни ту скача в Парламента по вотове, ту излиза сред тълпата. Радев налага вето на правителството и прави гръмки изказвания. Сега - Валерия Велева- ходи на протести, дава интервюта. Направо да изкарат и Станишев.

10

Анонимен

преди 5 години

Кой даде право на Валерия Велева да говори? Кога Тошо Тошев ще се извини за ВАЦ-овете и за това че е бил явочник на ДС? кога БСП ще се извини на атентата в черквата "Св.Крал" и Народният съд.? Кога валерия Велева ще се извини, че на 4 февруари 1996 пееше пред Парламента "Къде си вярна ти любов народна" и надъхваше Жан Виденов,а после злобееше срещу Добрев, че сдал властта

9

Анонимен

преди 5 години

Oo, това недоразумение Велева вече коментира?! Това същество е крайно ограничено и не може да си върже връзките на обувките само. Как точно нея избрахте като коментатор?

8

Анонимен

преди 5 години

Валери Симеонов е една *** и трябва да бъде изринат,като ***.За справка,как се изрива ***-Фермата на опосумите