22

Анонимен

преди 5 години

Мая Манолова ненормална ли е, или на смята за ненормални? инвалидите били ресурс за работодателите? нали ако беше така работодателиете щяха да се избият за тях, при липсата на работни места. Кой бе заложил на умствено изоставащ инженер или на архитект, който е зле със зрението. Ами на Стругар на който му треперят пръстите от хапчетата? На Инфоматик със синдром на Даун?

21

Анонимен

преди 5 години

Който получава пари - няма право да си отваря устата (освен за похвали)!

20

Анонимен

преди 5 години

ОКей, тогава ще изляза на КОНТРАПРОТЕСТА СРЕЩУ МАЙКИТЕ - и ще искам никакви пари да не им се дават. В началото им съчувствах, но с тези си искания преляха чашата. То им даваш пари, а те бутат правителството, което им ги дава. ТОВА Е НАГЛОСТ. Веднага върнете парите! Те ще отидат за нещо друго!

19

До 16

преди 5 години

Ами като нещо не ти харесва, да беше протестирал. Като не си протестирал за пари за нещата, които описваш, сега по добре си трай. Че нямам намерение да ти светя какво си правил под леглото, вместо да протестираш, нито да ти чета оплакванията що сега на Вуте не му изгоряла плевнята, докато на теб ти е зле.

18

Анонимен

преди 5 години

Goranov, kade e finotcheta na tova bg prezidentsvo ve...?! kolko bg leva plastame na tova prezidentstvo, kolko kalinki i drugi bio ortodoks insekti vatre otglejdame, s kakava bio militer cel, ili moje bi za digitalno offshorno oblachvane i oblagorodiavane na graha, boba, borovjnkite i nahuta?!

17

До 10

преди 5 години

Телефонът е с умна клавиатура. Пренаписва думи. Като ти, дето пишеш за 52 мифонии. Ми хубаво, сега да ти върна жеста, да ти кажа, че твоите 52 мифонии, ме усмихват. А знаеш ли, че ти никога няма да станеш толкова умен, колкото е Стивън Хокинг, който е инвалид? Нито ти, нито другите *** наоколо.

16

Анонимен

преди 5 години

Нека да уточним - със 150 милиона се увеличават парите, но досега те бяха над 400 милиона.и вече стават 550 милиона. За 500-600 майки.В същото време Преподавателите от 52 университета получиха 50 милиона.БАН получи 80 милиона- след голяма просия.образованието кучета го яли.Обаче инвалдите, които не създават нищо - ПОЛОВИН МИЛИАРД.

15

Анонимен

преди 5 години

Да се обзаложим ли какъв процент т тези "майки" ще гласува за Мая Манолова на местните избори за кмет на София - 80 процента? 90 процента?Помнити ли че Иванчева стана кмет след подобни протести?

14

Анонимен

преди 5 години

ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА! МАЯ МАНОЛОВА! КОРНЕЛИЯ НИНОВА!

13

Анонимен

преди 5 години

И какво сега - квоти? Работим 5 души в фирма. 5-ият е с ТЕЛК, не може да прави нищо, работата му се трупана гърба на другите 4-***, той взима заплата, но него не могат да го изгонят, защото има ТЕЛК, а нас -могат. Има и намаление за данъци - има ТЕЛК. има и куп привилегии - ТЕЛК. Накрая уволняват другите четирима заради ниска производителност. ОСтава само този който не работи, защото е инвалид но не може да бъде съкратен заради ТЕЛК-а. накрая работододателят фалира.

12

Алекс2

преди 5 години

Системата ги убивала ? Че кой е системата бе простакешки ? Кой изкарва пари за децата Ви ? И милиони да ви дадем /ние блокираните от вас да не се движим/ децата ви няма да станат по щастливи ! И докога ще висите пред МС .Кой гледа децата ви през това време? Ако живеехме в нормална държава каквато уж искате щяха моментално да ви ги отнемат ! И един съвет -ходете по често на църква и се молете...

11

Анонимен

преди 5 години

Сега майките д а подпишат декларация - всяка протестираща майка се отказва от парите. Ще видите как бързо-бързо ще спрат протестите. Алчни ......

10

Анонимен

преди 5 години

5 - елементарни неща не знаеш. Не Бах, а Бетовен е бил глух. Затова е написал само 9 симфонии, а други имат по 52 мифонии. на 9-та симфония е имало таен диригент зад него.

9

Анонимен

преди 5 години

САМО ДА СЪМ ЧУЛ ГЛАС СРЕЩУ ВАЛЕРИ СЍМЕОНОВ СЕГА ОТ ТЕЗИ АЛЧНИ МАЙКИ.на 500 майки - 550 милиона общо. - на една майка с дете по 1 милион.

8

ЗАКОНА Е ГОТОВ!!!

преди 5 години

ПАРИТЕ --СЪЩО ..150-млн.!!!!!!СЕГА Е ВРЕМЕ МАЙКИТЕ ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

7

House M.D.

преди 5 години

Колега #5, очевидно не уловите дълбокия сарказъм в коментара ми. Той е провокиран от квотите.

6

Ха-ха

преди 5 години

Май вече е време и майките да се извинят, дето цяла година им търпим "протестите".

5

До House M.D

преди 5 години

Бах е бил глух. Добре, че ти не си му бил шеф. А ти, ако искаш, направи си тест за интелигентност. Все ще се намери нещо за такива хора, дето не покриват необходимия минимум, предполагам. Пък и съжаление има. Внимание има. Добре е за самочувствието.

4

House M.D.

преди 5 години

Спешно търся човек с кохлеарен имплант за диригент на симфоничен оркестър и човек с куче-водач за международен автобусен шофьор.Ваш: Щедрият работодател.

3

Анонимен

преди 5 години

А работодателите после тихо и кротко, без много шум с подкрепата на Валери, ще променят и квоти- моти, и уволнения и всичко... Те са с ОКР и не се отказват от пъклените си намерения.