10

Анонимен

преди 5 години

Ще ходя в Гърция. А тия чадъри знаят къде да си ги заврът.

9

Анонимен

преди 5 години

12 лв. чадър + още 24 за шезлонгипфу,не мерси, Турция и Гърция ни зоват?

8

Наблюдател

преди 5 години

Не плащам за такива глупости. Предпочитам да хапна и да пийна за тез пари.

7

Анонимен

преди 5 години

12 х 4ленно семейство=48лв. на ден х 10 дни= 480 лева общо,а ако е две седмици още повече.Че аз ще си купя евтина почивка за чужбина от България или от Некерман и ще излезе по-евтино,защото в чужбина не се плаща плаж.Жалко,че сме стара туристическа страна,защото в БГ нищо не разбират от мениджмънт и привличане на клиенти.

6

IT Pro

преди 5 години

Пак ще се наливат хилядарките в Гърция...

5

ь

преди 5 години

Ще ме хванат за долуподписания.Аз на *** не стъпвам, ако ще на колене да ме молят.През юни бях на море в Гърция, през септември в Италия.Горещо препоръчвам на всички обичащи морето италианската адриатическа ривиера,макар че и в Сицилия е чудесно.Много хубава дестинация е остров Майорка,става ефтино след 1 октомври, а за хората над 50 има и допълнителна отстъпка и времето е чудесно за плаж.Някога много обичах Черно море, но мутрите го превърнаха в скъп, но мръсен ке ***.

4

Тео

преди 5 години

На плажовете в Неа Перамос, да речем, чадър и шезлонг са БЕЗПЛАТНИ. Единственото условие е да си закупиш нещо от бара, да речем фрапе за четири евро, като ти дават и бутилка вода в цената. Можеш да стоиш цял ден и единствено за Бай *** има бележка да не се внася храна отвън. Да се чуди човек ...

3

Анонимен

преди 5 години

Хората отиват да се пекат, а те продават сянка. Трябва да продават слънце. Слънцето се дава на концесия за 5 милиарда години на нашите фирми и всеки плаща този ресурс. Няма безплатно Слънце.

2

Щерю

преди 5 години

- С тия сенчести цени и нашето за догодина от сега се знае: - Абе, нека горя, лято е!

1

Kipros

преди 5 години

A тук, 2.5 евро.....ходи разбери....