7

Nebene

преди 5 години

Koi levaci sa vi pusnali tva tialo tam?! Triaa da e niakoia armeiska teatralna trupa...

6

Анонимен

преди 5 години

До Mi6osp"Ако Сталин не е настоял тогава пред Рузвелт да спрат бомбардировката"Под дърво и камък търсих човек, който да е бил в стаята заедно със Сталин, когато го настоява това... Най-накрая го намерих!

5

Mi6osp

преди 5 години

Подарък от сегашните съюзници. Ако Сталин не е настоял тогава пред Рузвелт да спрат бомбардировката, Чърчил е щял да постигне целта си -София да стане картофена нива.

4

Анонимен

преди 5 години

"Какво общо има снимката с новината?!"Ти какво искаш, да снимат експлозията ли?Така и не разбрахте, че се слага снимка каквато има в шернатата папка на сървъра и която има все пак някакъв процент връзка със ситуацията. Ако сложат снимка на бомба, ще питаш защо бомбата е в музей. Или пък някой ще каже веднага, че това на снимката не е бомба, която никога никой не е ползвал в бомбардировка в България. А в момента - патрулка, защото районът е отцепен. Близко до ума!

3

О НЕРАЗУМНИ

преди 5 години

До АнонименЦарят обявява война на англичани и американци надявайки се че ще направят десант в България и ще ни спасят от руска окупация ,виждайки че райха няма шанс, но се оказва че силно надценява англоамериканската интелигентност .Вместо десант бомбандират мирни обекти т.е. държат се като военнопрестъпници.

2

Анонимен

преди 5 години

Това е бомба за спомен от хамериканците и хангличаните. Поради големите мозъци на монархофашистите които са обявили война на горе споменатите и след това са се покрили в миша дупка баба и дядо са убити и хиляди други като тях от точно такива красиви бомби.. По някаква щастлива случайност майка и леля са били при роднини та са оцеляли. Остават сирачета на 3 годишна възраст. А сега някакъв дърт пее.ас претендира за имотите на оня с големия мозък дето е обявил война с голия си зад..ник.

1

Анонимен

преди 5 години

Какво общо има снимката с новината?!