9

надежда всяка...

преди 5 години

Безнадеждна работа!

8

т

преди 5 години

още един удър по БСП

7

Хан Крум

преди 5 години

Стига бе - това не може да бъде истина. Строгият но справедлив български съд при всички случаи не вярва на подлите слухове за внезапно и незаконно разбогатели се митничарчета и винаги възстановява справедливоста /срещу скромна сума дадена им от митничарчетата - за благотворителни цели, естествено / като присъжда възстановяването им на работа. този Фози трябва да е фасулно *** за да се остави да го натикат в панделата. Ама поне ще пушат евтини цигари щото каналите за внос си остават.

6

Анонимен

преди 5 години

интересно, т.е той САМ е направил всичко?хайде и компанията вътре, да си играят карти на топло.Не разбирам това с временната забрана за пост държавен служител. Трябва да е вечна. Очевидно той работи против държавата.

5

Анонимен

преди 5 години

Не мога да повярвам - митничар с ефективна присъда! Много интересна е предната статия за Фози - там става въпрос за 20 млн. къса цигари и 7 млн. лева незаконен внос, плюс 4 пъти възстановяван от съда на работа за незаконно уволнение. Дано тази статия, макар и с грешна фактология не се окаже партенка. Да не четем утре - не били цигари, а били памперси, и не за внос, а за благотворителен износ.

4

граничен полицай .

преди 5 години

Този ще влезе в историята на правосъдната система за осъден митничал сефективна присъда която я изтърпява .Интересно на няколко десетки души митничари от ГП -Лесово и кап.Андреево по няколко пъти са задържанис крупни суми от рекет и контрабандни стоки въпреки че са получили ефективни присъди досега този е първи когото ще изпълни присъдата .Всички останали отново са възстановени ..Срамувам се да работя съвместно с хора без морал .

3

Анонимен

преди 5 години

Чудо! Гледам и не вярвам на ушите си! :) А Коледа е още далеч!

2

Anon

преди 5 години

Я, лъч светлина...

1

Цецо

преди 5 години

Значи вече в Централния да не ги мислим, уредиха се с контрабандни цигарки... :)