18

Анонимен

преди 5 години

Кви сте ми заблудени да вярвате в тая псевдонаука "астрология" ХАХАХА Овчици. От кое зависи характера? От генетиката и как е устроен мозъка на всеки индивид или някакви неодушевени небесни тела на светлинни години разстояние? Колко глупаво звучите хаха

17

Кети Литчева

преди 5 години

Обществото от хора мъже и жени ти отговориха както трябва.

16

Анонимен

преди 5 години

Водолей вода полива. Подли са по природа.

15

Анонимен

преди 5 години

Рибата си е надменно същество. На нея кокала не трябва се дава ще ти вземе всичко и ще те докара до просешка тояга. Ще те скара със всички и ще се чувстваш като "обран евреин"Море да е лодка да е да има много риба в морето да е сама в в лодката ще излови цялата риба. Никой рибар да няма за него! Лодката ще потъва не тя риба няма на изхвърли в морето. Защо ли? От алчност!!!"Вечно гладен г ъ з глава затрива".

14

Риба

преди 5 години

До АнонименСлава Богу,че някой отговори на тези глупости.С коментарите на женомразци и комплексари хич и не си струва да се захваща човек

13

Анонимен

преди 5 години

Едно е да искаш да си лидер друго е да можеш трето е да не ти стиска.

12

Анонимен

преди 5 години

Водолей и риба изпадат в тежки конфликти. Имат тежки междуличностни отношения с околните в 90% от случаите било майка.., баща сестри, братя колеги познати съседи. Това са хора тежки по характер с трудна комуникация.

11

Анонимен

преди 5 години

Водолей и лидер. Смях. Риби водолей това са хора без всякакъв вид потенцял като лидери. На друго поприще може са проявени но да командват хората.. Ще има текучество на персонал ще напуснат хората и ще ударят кипенците.

10

Анонимен

преди 5 години

Рибата не може си оправи леглото лидер. Толкова са хаотични и не организирани да не говорим за мързела и парманентната депресия.

9

Анонимен

преди 5 години

Мъж риби е супер във всяко отношение Жена риби е друга работа Така, че не бъркайте нещата

8

Анонимен

преди 5 години

Риби съм и вече 13 години никой не ми е казвал , че не ставам за шефГолеми глупости е тази статияСтив Джобс е риби , Рупърт Мърдок , Брус Уислис , Алберт Айнщайн.....още мога да изброя но не виждам смисъл

7

Анонимен

преди 5 години

На български лидер и началник са различни неща. Лидер е човек, който умее съзнателно да увлича масите, има идеи извън собствения си бит и ги претворява, използвайки потенциал от много хора. Началник е административен ръководител, част от йерархия, човек, който организира изпълнението на задачи, наложени от по-горния в йерархията.

6

До номер 2

преди 5 години

Освен да се поклоня и съглася с теб, няма какво да добавя!Една Риба като мен, шеф на 9 човека в момента, само може да се тюхка, че хората около мен са лицемери, интриганти и осъждат шефа, който не излиза с тях на обедната да клюкарства и интригантства.Проблемът на комплексарите е, че от тях добри работници не става, както и служители.А Рибата, Водолеят и Близнаците са твърде мили хора за съвремения комерсиално-лицемерен свят. Затова не стават за лидери, защото самите те не искат, а могат!

5

До 3

преди 5 години

Аз съм зодия риби и като се напия започвам да пея и обичам всички ;)))В цялата работа има само 2 проблема - пея фалшиво и никога не карам песните до края ;))

4

Щерю

преди 5 години

*** го кажи туй утре на шефа си, ако е от тази зодия...

3

Анонимен

преди 5 години

Чичо ми е зодия риби. Той като се напие знаете ли как плюй , псува. Никой не може да го закачи. Той е върховен лиидер. Ще ги пребие всичките. Той знае бокс. Той се познава и с един кмет. Ама няма да кажа кой кмет и от кой град.

2

Анонимен

преди 5 години

Водолей съм и съм идеален лидер. Идеалния лидер се познава по това, че не крещи, а когато не е на работа служителите му си вършат същото все едно че е там. Диваците не са лидери, дето крещят и мачкат, това са комплексари. Най-добрите лидери са точно от тия три зодии. И другите хора с демократичен манталитет.

1

На някой му е скучно

преди 5 години

Като ви е скучно, моля спрете да пиши те ГЛУПОСТИ!