11

Анонимен

преди 5 години

Майките на деца с увреждания допуснаха да ги яхнат политическите вихрушки - и те самите разбират това; по-страшното е, че мнозина не си дават сметка, че съдействат на ретроградни апетити и манипулации по Тошовата соц-носталгия, когато на такива изстрадали жени и деца не се даваше НИЩО! Жълти стотинки, палиативни генерици, евентуално социален патронаж - ако инвалидът живее сам, тук-там работа за инвалиди в "Тих труд" и "привилегията" да си дадат децата в дом за инвалиди.БКП съвсем ще ги оправи.

10

Оставка

преди 5 години

Парламентът преодоля ветото на президента Румен Радев върху поправките на Закона за държавната собственост.Чашата преля, още ще се граби. (да не говорим и за частните охранители)Избори до дупка и пряка демокрация.Видя се, че "криминализираните елити" от всички партии продължават с Лобистките закони за раграбване на БГ.Чашата преля!

9

Анонимен

преди 5 години

Герб управляват от 9 години и е много жалко, че и след 9 години продължават се сравняват и оплакват.

8

Иван Иванов

преди 5 години

В промяна закона за помощните средства от 2012г се вмъква.. ел. инв. колички се отпускат само ако имаш увредени и горни крайници! И след 12-а г. инвалидите с колички изчезнаха от центъра на града и парка! Ако имаш увреждане на гръбнака, от катастрофа(като при мен) парализа от гърдите надолу, ръцете са здрави, силни.. но, дали и колко метра ще са силни..защото да движиш рингова количка, не е като да се движиш с краката си..

7

Иван Иванов

преди 5 години

Сега ще ви кажа кой какво е направил пък вие сами преценете. Град Дупница, по времето на тройната коалиция, някак не знам защо по центъра, а и не само започнаха да се виж дат все по често ел.инвалидни колички, това беше за период от около 5-6г.. сега се движат 3-4! Нали не мислим,че хората с увреждания са намалели -НЕ! Причината ел. количка струва 3000лв, за рингова(обикновена) дава АСП 486лв!(КИТАЙСКИ ***) Няма как с рингова количка който и да е да мине повече от 500м и да не се откаже!

6

П.Петров

преди 5 години

Направили са колкото когато едно нищо се съпостави с друго нищо.Въпросът е кога Народът ще стане Гражданско общество и ще направи управляващите селски тарикати и олигарси на нищо?

5

месара

преди 5 години

до инвалид :що бе, при бсп_то всичко ли беше на ред, имаше ли платформи и рейсове с врати за инвалиди? нищо лично и нищо против инвалидите!

4

Инвалид

преди 5 години

Да оставим парите, погледнете София и кажете пригодени е за движение на инвалиди и инвалидни колички? В учрежденията може ли да влезе инвалид? А представете си как е в провинцията?

3

Анонимен

преди 5 години

Кой е дал на хората с ТЕЛК?Отговорът е един, ДАНЪКОПЛЪТЕЦЪТ

2

шемет

преди 5 години

Да каже като наливат по 9 милиарда в здравната каса, как по добре ликуват от преди 20 години?

1

месара

преди 5 години

ами държавата България фалира при управлението на сдс и бсп с помощта на дпс! така че въпроса кой какво добро е направил за хората (включително и за хората с увреждания) е излишен! при бсп не става въпрос за жагриженост, те спешно се нуждаят от власт (пари), със всички средства - както се вижда! единственото което не са пробвали е, да взривяват църкви и жп линии!