20

некой си

преди 5 години

патриотите изработиха звеновода да им пусне още гювеч нема не искам ша дава и подарява каквото пожелаят

19

Шопо

преди 5 години

До Сценарий2 000 000 ? му струва палата в гората ...Народни пари ! Но той па няма остров и имение в Барцелона...

18

До16

преди 5 години

А,скоро.

17

Стига !!!

преди 5 години

Направете анкета - Искаме ли одтавката на СимеоновНека видим общественото мнение

16

Анонимен

преди 5 години

Бойко много лошо се оака човек... Симеонов трябваше да бъде уволнен на момента. Това ще ти изиграе много лошо шега на следващите избори...

15

Анонимен

преди 5 години

съществото от снимката изгуби много време на България.. бодигардът на олигархията ще ни се мотае пред очите докато го пенсионират кръстниците му..

14

Сценарий

преди 5 години

Тиквопитекът не пуска кокала, ще помири патреотарите с някоя пачка и ще гледа да си изкара мандата, защото и той изпълнява планове, в които е заложено още колко евраци да усвои. Между другото, Владко завърши ли строежа на палата, че и той има бая да усвоява.

13

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБераст-помиярМандат 4,5,6!

12

Анонимен

преди 5 години

Че Винкелът обиди жестоко и майки и децата им спор няма. Но въпросът е с колко мъни му запушиха устата разни "Работодатели" като Домус Ага Бей от Рязанград та се сдобриха с Винкела , че даже и подкрепа му оказаха? Знам как Винкелът гонеше Домус Ага да връща 58 милиона на държавата , а по -късно и правителството му опрости тези милиони явно и те получили нещо от лъвският пай.Когато дължиш 58 милиона какво ти пречи един да подариш на гладните министри и депутати и пак 57 ще ти останат аванта.

11

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

10

Само

преди 5 години

изключително некадърен евроатлантик няма да може да изглади търкания с 28 лимончета на ден.

9

гербовец

преди 5 години

До ФактУважаемия вицепремиер Симеонов не само че ще остане, но и ще изкара до края на мандата си. Всички ние стоим зад него, и ГЕРБ, и индустриалците в БГ, и политиците. НИщо толкова не е станало, че им бил казал на мамите какво мисли за тях. Те мамите и техните деца за нищо не стават, нито могат да работят, а само искат вместо да дават на държавата за да има повече за бюджета.

8

Анонимен

преди 5 години

Да благодарим на премиера ,че най-после посети и България!!!Каква я върши по чужбина, всеки си преценява по джоба. Как в Македония са два пъти по-високи пенсии, в Румъния още по-високи, в Чехия и Унгария още по-високи. Но наш Баце пътува ли пътува верен на песента от едно време ,че човекът е човек когато е на път. Баце знае , че на майките ще им застудее под краката и ще се приберат на топло , а всичко ще си продължи по старо му.На Баце за народът му не му дреме и знае ,че турците и те го любат.

7

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!!

6

баба мара

преди 5 години

али баба и 40 разбоиника в името на кокала ще стискат пред камерите до края намандата а тези които са гласували за тях да видят сега нагледно за какво са гласувалибез да мислят

5

гербовец

преди 5 години

Браво на премиера ни Борисов, че извиква вицепремиерите за да разреши случая с крякащите *** по паветата. Реално, или вицепремиер Симеонов ще се извини, или премиер Борисов ще каже че нищо не се е случило и мамите могат да са спокойни.Важното е да се запази управлението, за да имаме силна индустрия и да сме стабилни. То и индустрията стои зад вицепремиер Симеонов и за нея всичко е нормално.

4

Анонимен

преди 5 години

До Какви патриоти 4Ще минат 4 % с цената на ромските гласове.

3

Какви патриоти

преди 5 години

са тия, ако на другите избори минат 1% България си заслужава съдбата.

2

Професор

преди 5 години

Нека се разберат че иначе ако падне правителството ще настъпи криза и хаос. В момента няма герб няма алтернатива. Пък и страната е в икономически растеж и подем. Затова герб и патриотите трябва да изкарат пълен мандат.

1

Анонимен

преди 5 години

Вънкела вън. Нагъл и арогантен тип .